Bahar_eylul1808 Yemek yapmak değilde ne yemeği yapsam diye düşünmek beni çıldırttı. Hanımlar akşama neler hazırladınız bakalım 🍽
Busragokceberra Bahar_eylul1808 Canım acayip tatuni istiyor hep yaparız hatta eşim yapar belki bugün yeriz☺️
Mdngny Bahar_eylul1808 etli nohut ve havuç tarator düşündüm belki birde pilav yaparım bebiş izin verirse😃
Melek1411 Bahar_eylul1808 fırın makarna mantarlı tavuk sote inşallah 🤣 dünden de kereviz çorbası var mis
Deletedmom_123 Eşim tavuk yediği için yine tavuk yanına bulgur pilavı yaparım belli bir de tarhana çorbası yaparım
zeytinim_20 Bahar_eylul1808 Zerdeçallı bi mercimek çorbası yaptım kendime de makarna yapacam eşim yok kızlar eşlerimiz olmayınca sizler kendinize özel yemek yapar mısınız
__mom Bahar_eylul1808 Karnabahar kızartması yoğurtlu Mercimek çorba Yanına belli tavuk Karnabahar çok doyurucu olduğu için gerekte kalmıyor
Ezogelin_n Bahar_eylul1808 bir haftadır griptim mutfağa bugün girdim tarhana çorbası patates oturtma yoğurtlu makarna
Esilasel Bahar_eylul1808 fırında beşamel soslu karnıbahar, zeytinyağlı taze fasulye makarna bugünkü menümüz böyle. Ben diyetteyim karnıbahar ve fasulye yiyeceğim diğer ev halkı hepsinden😂
barlassmoom Bahar_eylul1808 tarhana çorbası kıymalı musakka pirinç pilavı salata cacık bir de turşu :)