Gncdmrl Merhaba evden calisip para kazanan varmi netten bisey satmak disinda? Varsa neler yapiosunuz fikir alabilirmiyim artik esimin eline bakmak istemiorum
Ecemilay Gncdmrl ben çağrı merkezinde çalışıyorum 2 üniversite mezunuyum ama evden çalışmak rahatıma geliyor kendi işimi yapmıyorum😂😂 asgari ücret prim evden destek ödeneği şeklinde maaş alıyorum aylık 6.5 u buluyor
Ecemilay Gncdmrl ben çağrı merkezinde çalışıyorum 2 üniversite mezunuyum ama evden çalışmak rahatıma geliyor kendi işimi yapmıyorum😂😂 asgari ücret prim evden destek ödeneği şeklinde maaş alıyorum aylık 6.5 u buluyor
MatmazelDeniz Ecemilay bnde yapicaktim cocuklar icin yapmaktan vazgectim kactan kaca çalışıyorsun bebgin var mi?
Buse97 Ecemilay bende uzun zamandır böyle bir iş ariyorum deneyimim de var bilgi verir misiniz acaba nerede çalışıyorsunuz internet uzerinden mi başvurdunuz ? Teşekkür ederim ☺️
Ecemilay MatmazelDeniz 2 aylık bir kızım var doğum iznindeyim şu anda sabah 9-7 ama ben döndükten sonra 1.5 saat süt iznim olacak erken çıkıcam
TheLatte MatmazelDeniz çoğu çağrı merkezi üniversite mezunu istemiyo . Vodafone mesela . Lise mezunuda olsa alıyolar.
MatmazelDeniz Gncdmrl cagri merkezi isi olur ama iste cocuk olunca insan evdede olsa bakici lazim oluyor onlarin fiyatida ucmus zaten yani kazanacagin pek birşey olmamis oluyor o yuzden bnde basvurmama ragmen vazgectim bu isten