MinelAskEla Kızlar evde lahmacun içi yapıcam fırına vericez de sizler neler atıyorsunuz. Salça yazıyor nette salça atılır mı ben ilk kez evde yapıp vereceğim.
Balkizinannesitugce MinelAskEla bol soğan ben 10 tane katıyorum 2 baş sarımsak bunları robotta çekip suyunu sık leğene at yeşil biber kırmızı kapya biber onlarda çekip atıyorum ama suyunu sikmiyorum maydanoz ben koymuyorum amamistersem onuda çek koy yarım kg kıyma 300 gram kadar kuyruk yağı pulbiber az isot tuz biber salçası bir yok kaşığı iyice yoğur bana dua edersin
GULCE02 MinelAskEla soğan sarmısak baharat olarak pul biber karabiber tuz kıyma maydanoz salça yağ ben böyle yapıyorum herzman
NunuDudu MinelAskEla Instagram varsa Nerminyazilitas in sayfasında tarifi var mükemmel oluyor lezzeti.
berkinannesi_ MinelAskEla ben şu şekilde yapıyorum soğan domates maydonoz kıyma evet bende salça katıyorum hem renk versin hemde lezzet versin diye
Balkizinannesitugce Balkizinannesitugce birazda kışlık domatesin varsa ondan ekle yoksa rendele iki domatesi onu unutmuşum canim
livy Yarım kilo et 2 soğan 5 6 dış sarımsak 3 kapya biber 4 yeşil biber 3 4 domates Bir demet maydonoz 2 kaşık salça Zeytinyağı Karabiber Tuz
Bugleminannesii MinelAskEla Önce bol soğan karabiber toz biber pul biber domates sosu veya domates rondodan geçmiş maydanoz sıvı yag kırmızı ve yeşil biber miss gibi oluyor
Benisahtesevme2 Ruzgarsmom1 aşkım ama kocan hep ısteyecek ona göre😀 Hepsı göz kararı koydum Kırmızı kapya bıber Domates Yesıl bıber Soğan Sarımsak Maydonoz Salça Tuz kımyon karabiber pul bıber Tabıkı kıyma Bınları rondodan gecır ıcıne sıvıyag da ekle kuzum Sonra hamurunu un su tuz seklınde hazırla Küçük bezeler halınde ıncecık açıp harcı ıcıne sur önce tavada altını kızart sonra fırına yolla üstü kızarana kadar Vallahı enfes oluyor🥰
Seymanur9 MinelAskEla domates Biber Soğan Maydonoz Sarımsak Kıyma Salça (biber ve domates _salçası) Bunları koyuyorum ve domates i bol koymanızı öneririm çünkü içi sulandıran domates. İç katı olursa dışardan aldıgımız lahmacunlar gibi güzel dağılmıyor hamurun üstüne parça parça kalıyor . İç daha sıvı kıvam olursa aynı dısardakiler gibi oluyor hamurda boşluk kalmadan hazırlar gibi aynı
liyosunannesi23 MinelAskEla soğan, yeşiş biber varsa kapya biber, bi iki diş sarımsak, maydonoz,sıvıyağ, az salça, bi iki kaşık domates sosu ve baharatlar. Ben evde yapıyorum genelde ve içini böyle hazırlıyorum.