MatmazelDeniz Merhaba anneler bebeginizin kiyafetini gunde kac defa değiştiriyorsunuz(kac ayliklar?) var mi bizden daha pasakli olan😁 Bebeğim 19 aylik gunde en az 3 kiyafet degisiyoruz yemegini kendi yiyor önlük sevmiyor bu yuzdende cabuk kirleniyor 😍
Ruzgarsmom1 MatmazelDeniz 8 aylık 1 günde makinayı dolduruyoruz herşeyi eliyle ya da kaşığı kendi tutup yemek istiyo
Deletedmom_62 MatmazelDeniz bebeğim 3.5 aylık günde 2_3 kez değiştiriyorum çok fazla salyasi akıyor önlük aldim ama takmak istemiyo😁
Deletedmom_123 8 aylık yemek yerken asla durmuyor o yüzden en az 4 kere takım şeklinde değiştiriyorum
MatmazelDeniz Deletedmom_123 😁 bnmde pek sevdigim soylenemez ama nick aklima gelmedi nedense bu geldi 😃
MatmazelDeniz Dondurmalikahve bazen 4 5 olduguda oluyor gece bi bakiyorum cisi tasmis komple bi degisim daha oluyor
pofuduknuriye MatmazelDeniz 2 Defa falan ben pek elıne vermem kirlenmesinden hoşlanmıyorum pek ama verdıgımdede yer
Dondurmalikahve MatmazelDeniz Bende çok değiştirirdim e mecbur kendi yerdi bazen ben versemde oyun oynardı zaten bahçeli ev dışarda da kirlenirdi 4 yaşına geldi hala gün içinde kıyafet değiştirir
MatmazelDeniz pofuduknuriye kirlenmesinde sıkıntı yok benim icin yeterki kendi yesin ve doysun bu sayede bnde kahvaltimi rahtca yapabiliyor yemegimi yiyebiliyorum kac aylikti sizinki
MatmazelDeniz Ruzgarsmom1 bnmkide oyleydi 7 aylikken kendi yeme meraki tuttu bnde 9 aylikken verdim kendi yesin diye ogunden veri kendi yiyor rahatım 😃