Ozlemm066 Merhaba hanımlar bebeğim 4 aylık ve 6200 kilo sadece anne sütü alıyor az mı acaba doyuyor da aslında kilo alımı için yapabileceğim bişey var mı acaba ? Erkek bebek ve 3100 gr doğdu
aylinpala Ozlemm066 yani kötü değil bence kilosu bazı bebekler daha çabuk kilo alır bazıları yavaş alır ortalama 780 gr almış aylık doyuyorsa sıkıntı yok. Gün içinde kuruyemiş, tahin, bol su tüketin
Deletedmom_62 Ozlemm066 kilosu ne zayıf ne kilolu gayet iyi. Benim bebeğim de 3160 gr doğdu. 3 ay 20 günlük 6150 gr hemen hemen aynılar yani. Bence güzel tabiki benimki mama yiyor neredeyse hiç emmedi ne yazık ki
Twinlife Sütün kalitesini arttırabilirsin ceviz,fındık,tahin bunlar yardımcı oluyor. Birde doğum kilosu önemli
Dilruba_1 Yani kilosu iyi gibi doktor ne diyor ? Mama takviyesi yaptırır zaten problem olsa ya da siz yapıyor musunuz
Dilruba_1 Ozlemm066 o zaman sütünün durumuna kalitesine içeriğine göre ilerleyecek kilosu Doyuyorsa ekstra bir şey verilemez ki zaten
Hbk1122 Ozlemm066 açim diye aglamiyorsa doyuyor demek ki kafanıza takmayın böyle şeyleri.. Sütünüz doyuruyor demektir.. doktorlar aylık 200 gram alsa bile gayet iyi diyorlar o yüzde rahat olun bir sorun olsa doktor zaten takviye mamaya vs başlayın der..
Dilruba_1 Aysegul93 tosuncuk mu olsun istiyon😀 Tosuncuk olanlar da sonradan zayıflıyorlar herhalde Tosun gibi kalan pek görmedim etrafımda sadece bebekken öyle oluyor çoğu 😅 şimdi tığ gibiler
Ebrarhifa Benimde 4 ay 12 günlük yaklaşık 9 buçuk kilo bende çok düşünüyorum acaba fazla mı kilosu . Doktora göstersem mi . Sadece anne sütü alıyor
gb_tmbs Ebrarhifa ilk 6 ay kilo alımı bazı bebeklerin hızlı olur bu sizin için bir avantaj çünkü hareketlendikçe memede geçirdiği süre azalacak diş dönemleri huysuzluk yapacak beslenme reddi yapacak bu dönemler kilo belki alamicak ama bu kilolar sayesinde o dönemlerde gelişim geriliği sorunu yaşamicak.🌸
Derinsu2 Ebrarhifa maşallah sübhanallah canım bizim de öyle hiç gerek yok ben sorduğumda normal demişti yani bizim bebekler gibi çok var 4ay 7 günlük benimkide diş çıkarıp emekleyincd gider biraz zaten
Dondurmalikahve Ebrarhifa Kaç kg doğdu boyu ne kadar bunlar önemli bir de sizde genetik olarak troid var mı?
Birkullanici Ozlemm066 yani az değil çokta değil ideal diyelim ama bundan sonra kilo alımı azalırsa biraz zayıf kalır şahsi ama tıbbi uzmanlığı olmayan görüşüm 😅
Ebrarhifa Teşekkür ederim kızlar içim rahatladı biraz . Gerçi boyu da uzun yine de böyle mi gidecek diye düşünmedim değil 🤣