Toprak0835 Günaydın Anneler🥰🥰🥰Saçlarınız dökülüyor mu hangi şampuanı kullanıyorsunuz birde uzatmak için yaptığınız özel kullandığınız ürün varmı bebeğim 6 aylık saçlarım biraz dökülüyor ...?
spmommy Toprak0835 son 1 aydır benim de felaket dökülüyor. Bioblas şampuan aldım ama fayda etmedi. Hala bi çözüm bulamadım:(
Acemianne1 Toprak0835 Bebeklerimiz Bizi Tanıyınca Saçlarımız Dökülür müş Diye duymuştum buna Gerçekten faydası olan Bi Ürün yok.
_emymom_ Toprak0835 eczanelerde restorex var saç uzatan ve besleyen bi şampuan onu kullanabilirsinz faydasını daha bitmeden göreceksinz
GoncAy Benimde aşırı dökülüyor 3 aylık henüz demir vitamini eksikliğinden diyorlar ama doktora gitmek lazım
Sevdaysl Ben doktora gittim bu sebeple d vitamini eksikliği cıktı oğlumun vitaminini beraberce kullanıyoruz 😊 doktora gidip bi değerlerinize baktirin derim
ipektos Kızım 5.5 aylık 3 aylıktan beri felaket dökülüyor. Hiçbir şey fayda etmiyor. Bıttım sabunu da kullandım hallalles şampuan da kullandım normal şampuanda kullandım yağlar da sürdüm serum da sürdüm kesinlikle hiçbir şey fayda etmedi. Dedikleri gibi kendiliğinden dökülmesi bitiyormuş. Kulak üstlerim tepem saç dipim görünüyor artık. Sabırla durmasını bekliyorum
Eymenkus Hiç bisey cozum degil arkadaşlar ben kestirdim anca dökülmesi durdu herseyi kullandım sampuan olarak sarimsak sampuani belki iyi gelir bana iyi gelmişti ama yine hava degisimlerinden dolayi dokuluyor