Denizimannesi Kızlar selam oğlum ek gıdaya geçti ve bir mama sandalyesi almak istiyorum. Ne çok uygun olanlardan ne pahalı olanlarda orta yollu kullanışlı beğendiğiniz tavsiye edebileceğiniz mama sandalyelerini bekliyorum teşekkürler 🥰
mysa2 Denizimannesi Ben ikeadan almıştım normal duz bi sandalye 4 sene olucak hala aynı sağlamlıkta 😊
lceLady Denizimannesi Merhaba kendi adıma memnun kaldıgım chicco polly kullanıyorum. Ağır bir ürün bebek büyüdükce sallanma devrilme olmuyor. 2 adet minderi var. Biri ufakken digeri az büyüdükce. 3 kademe yatış pozisyonu var. Bence bu pozisyonlar cok iyi oluyor. Tadım ayında tam dik oturamadigi için bebek hafif eğilimli yatar pozisyonda iyi.yükseklik ayarlanabılıyor ister koltuga göre ister yemek masasına. 2 adet tabldot var. Minderleri rahatlıkla silinebiliyor
Saafie Denizimannesi E Bebekt mama sandalyesi var 200 TL çok güzel duruyor bir bakın isterseniz.. benim mama sandalyesi aldığım dönemler de çıkmıştı o yüzden alamamıştım üzülmüştüm
asrinhatasi Denizimannesi ben trendyoldan almıştım aktivite masalı olanlardan. Yazın 300liraydı şimdi 500 küsür olmuş gerçi.
Denizimannesi lceLady Çok teşekkür ederim bu biraz fiyat olarak üst kalıyor bana 4 bin gösteriyor internette
Gamze40gamze Bende dun siparis verdim 249 lira fotoda guzel gozukuyo yorumlarida cok iyiydi bakalim bekliyorum nasil gelecek