ilahe_yusuf Normalde oğlum 8 gibi uyur 7 gibi uyanırdı iki gündür uyku düzeni bozuldu yarım saatte bir uyanıyor 😭 uykusuz kalan varmı benim gibi
erseerse ilahe_yusuf yıkıldım ayakta değilim çok sinirliyim 😅😅 sürekli ıhı ıhı meme. Emerken de uyusa yanımda ona da razıyım. Amuda kalkıyor. Ters dönüyor. Göğsüm çol ağrıyor. 12.ay
Ecemilay ilahe_yusuf rekor benim gece 3 de kalkıp ertesi gün gece 11.5 da uyudu tam 20 saat çatlıycak sandım hiç durmadan ağladı kolik 🫣🫣🫣
parisbebek90 ilahe_yusuf benim bebeğimde bu hafta böyle. Sürekli kıpır kıpır ne uykuda ne uyanık. Beni hiç uyutmuyor ne oluyor anlamadım 😑
Plsn2611 Dizlerim artık kendi kendine sağ sol yapıyor yaaa ne anlıyorlar gece kalkmadan ben bilmiyorum etraf karanlık ses yok yat uyu evladım değil mi 🤷🏻♀️🤦🏻♀️
Ecemilay Plsn2611 kalktı 5.5 da beşiğinde oyun oynayıp agu gugu anlatıyor bişeyler ve ben yıkılmadım ama ayakta da değilim
Plsn2611 Ecemilay evet bakalım bu gece bizi neler bekliyor 😁 inşallah mışıl mışıl bit uyku çekerler ve bizde onlara eşlik ederiz 😁 amin 🤲🏻🙏🏻😁
Ecemilay Plsn2611 2 aylık bebeğimin az önce diş çıkardığını öğrendim hepinize iyi geceler bana günaydın 🫣🫣🫣
Ozgeayazmuhammed Bu 12 ay ve sonrası uyumayan Bebek anneleri beni çok korkutuyor. Başıma geleceklerden korkuyorum 😂ben hep düzelir diyorum ama daha da zorlaşacak gibi