asyakusunannesii Senaoz21 yulafı az suda pişirip içine ezilmiş muz elma vs. Koyup pekmez ve ezilmiş ceviz karıştırıp yediriyordum. Yada kuru meyve (üzüm,gün kurusu, hurma) haşlayıp blender dan geçirip pişmiş yulafın içine ekleyip karıştırıp veriyordum
Mavis34 Senaoz21 ince çekilmiş yulaf almıştım galiba liralık markaydı. Onuda robottan geçirdim. Suda az hasliyorum içine bazen bebek irmiği veya ruseym de ekliyorum meyve puresiyle karıştırıp veriyorum
Kuzeytom Senaoz21 az suda pişirip kefille karıştırıp kahvaltısına ek olarak veriyorum çok güzel oluyor tadı da tavsiye ederim👌
Cennetagaci Senaoz21 1 yemek kaşığı yulafı bi çay bardağı su da pişiriyorum sonra içine rendelediğim herhangi bi meyve elma armut muz vs. Karıştırıp 2-3 tane bebek bisküvisi ekliyorum severek yiyor. Siz ceviz veya sevdiği herhangi bir şeyi ekleyebilirsiniz
Kuzeytom Senaoz21 yoğurt gibi sütün fermente edilmiş bir hali diyelim kabaca, ama faydaları say say bitmeyen bir içecek ve en önemliside bebekler seviyor ☺️
BaharBebek34 Ben meyve ve ceviz e ek olarak bir parça tereyağı ve peynir (labne genellikle) de koyuyorum☺️
MeetJoeBlack Senaoz21 suyla pişirip içine muz ceviz dut özü vs koyuyorum, armutla birlikte pişirip veriyorum, kabız olduğunda kuru kayısı ile pişirip veriyorum .
Cennetagaci Emine_2222 Bebek rendesi var cam rende onun ile rendelediğiniz zaman fark edilmeyecek şekilde oluyor
RuzgarMommys Ben de az suda pişriyorum yulaf ezmesini İçine tahin keçiboynuzu özü ezilmiş ceviz ve muz ekliyorum oğlumla yiyioruz