TuDiNu-- Bebeğim 70 günlük ve son günlerde çok fazla terliyor başının arkasından ve sırtından normal mi bu durum?aşırı derecede kalın giydirmiyorum. Zıbın body pijama çorap, uyanıksa yelek giydiriyorum.
Teemo07 TuDiNu-- doğduğundan beri aşırı terleyen bir bebegim var. Suan 20 aylık, üstünde ip askılı zıbın, kısa kollu t shirt ve uzun pijama altı var ve yastıgı resmen su oluyor. Özellikle sırtı ve ensesi.
serplgktg25 TuDiNu-- genellikle doktorlar genetikten olabilir diyor benim oğlum da çok terler bebeklikten bu yana uyku halinde su gibi olur babasıda öyle sanırım genetik
Cik TuDiNu-- benimde bir dönem başınçok terliyordu korkup buraya yazdm ama kimse bişey deemedi sonra düzeldi yatak çarşafı ıslanıyordu şimdi de terliyor ama sırtı çok terleyen bir çocuk nedense
TuDiNu-- Agaclargibi hergün kullanıyoruz. Hatta doktorumuz acd vitamini tavsiye etti ona başladık iki haftadır.
Agaclargibi TuDiNu-- o zaman ev fazla sıcak olabilir mi mesela 24dereceyi geçmemesi gerek vs benimki de çok terliyor da ırsi diyorum ben artık çünkü eşimde öyle
TuDiNu-- Agaclargibi ben ısıyı daima sabit tutarım. Muhtemelen bu ay geçişinde oluşan bir süreç normaldir diye düşünüyorum. Umarım düşündüğüm gibidir. 😅
Durucilla Benim kızımın da sırtı çok terler. Her araba yolculuğundan sonra mutlaka üst değiştiririz. Babası da öyle çok terler.