sihirbakani Bebeğim 3 aylık kombi 32 35 de ayarlı ev ısısı ideal uyurken acayip terliyor kafası su gibi oluyor.neden olabilir yaşayan var mı bu durumu? Genetik olabilir mi eşimde aşırı terler uyurken gece gece aklıma takıldı.
Esoca38 sihirbakani D vitamini eksikliğinde kaynakli veya yüzde seksen genetik olabilir. Biz vitamin damlası kullandık ama eşim çok terledigi için sanırım genetik dedi doktor. Birde ensesi çok terlerdi aşırı derecede bir yaşında ilk trasi yaptırdık o günden beri baya azalmıştı
Annekizz_ sihirbakani benim kızımda 3 aylık onunda çok terliyor kafası emerken falan genetik büyük ihtimalle çünkü benimde çok terlermiş annem öyle diyor kurumazmis kafam hiç ben emerken😂
Cemre_61 sihirbakani instagramda DR RIFAT CAN ÖZTÜRK diye çok sevdiğim bir doktor var ona bu soru sorulduğu zaman hep söylüyorum bu çocukların babası da çok terlerrrr diyor ☺️ genetik genelde yani
Sapsikanne sihirbakani benim oğlum da öyle kafasını koyduğu yer ıslanıyor resmen bir gün yıkamasam kafası teke gibi kokuyor🤣 ama sordum doktora normal dedi