1prenses1prens_ Kızlar bebeğim kakasını yaparken çok zorlanıyor. Sürekli masaj ve götüne uyarı yapıyorum zor da olsa biraz kaka yapıyor gaz damlası da kullanıyorum ama bu sorun geçici bir durum mu ne yapmalıyım yardım edin…
Aydeniz44 1prenses1prens_ kuzum probiyotik demeyebilirsin bugün bende doktoruma sorarak kullanmaya başladım
Cemrisko14 1prenses1prens_ sakin ol güzel anne hepsi geçici bebeğine bol bol sarıl. Doktor muayenesine mutlaka git belki alerjik bi durum olabilir. Bağırsakları kıvrımlaşmaya başlıyor bu zamanlarda büyük ihtimalle bu yüzdendir. Kızım saatlere ıkınır ve sonra bol gürültülü bi kaka yapardı. 3. Aydan sonra rahatladık hepsi geçiyor bol bol sevgi ve sabır 🥰
drns 1prenses1prens_ gaz damlaları bağırsak alışıncaya kadar bir fazla gaz yapar diye biliyorum ve ayrıca geçici bi durum kimi bebekler uyaran olmayınca kendisi çok zor yapıyo ama tembelleştirmemeye dikkat edin geçicektir
1prenses1prens_ Cemrisko14 kakası katı değil zaten yaptığı zaman sulu kaka yapıyor ama sanirim daha bağırsak hareketleri tam oluşmadı 😔 günde sadece 2 kez 30 cc mama yapiyorum acaba ondan mı kaka yapamkyor diye düşünüyorum
Kerem0210 Cemrisko14 benim oğlum da öyle şu an bu normal mi ? Saatlerce yapmayıp birden gürültülü ve çok yapıyor
1prenses1prens_ drns AA öyle mi belki de gaz damlası mi dokunuyor dersiniz..? Doktoruna bir sorayım yarın.
Cemrisko14 1prenses1prens_ bazı bebekler böyledir gazlı bi bebek olacak büyük ihtimalle masaja devam kaka yapmayı bilemiyor daha o yüzden biz öğreteceğiz
Cemrisko14 Kerem0210 laktoz intoleransı olabilir alerjik olabilir yeşil mukuslu kaka ve uykusuzluk huzursuzluk ağlamaları eşlik ediyorsa doktora başvurun derim
1prenses1prens_ Cemrisko14 kakası sarı renk zorlayinca yapıyor mama takviyesi veriyorum arada o kabız yapıyor olabilir
Lalegul 1prenses1prens_ 1 haftalık bebekte bu durumlar pek olmaz popoda darlık olabilir mutlaka doktora götürün ve müdahele etmeyin
Cemrisko14 1prenses1prens_ kabızlık kaka kıvamı katı olduğunda olur. Bağırsakları çalışmayı öğreniyor öğrendiğinde sessizce yapacak ve anlamayacaksınız bile