Minikece2020 Oğlum 16 aylık ve şimdiden korkuyorum. İnatlaşıp kafasını koltuklara vuruyor debeleniyor. TV açmıyorum gündüz ama tabi akşam eşim gelince adam uzanıp TV izlemek istiyor hemen yapışıyor kumandaya çizgi film izlicrkmiş. Açmayınca kafasına vuruyor ,tepki vermiyorum ama bazen bağırmamak için zor tutuyorum kendimi ,gözlerimi kapatıp biraz su içiyorum yada hemen Melisa ,papatya çayı kaynatıyoruz . Bağırırsam vijdan azabından uyuyamicam biliyorum. Bağırdıkça arsızlaşıyorlar heryerde bu şekilde davranıyorlar. Çok mu inatlaştı alıyorum giydirip dışarı çıkarıyorum . Eve salıncak kurdurdum bazen ona koyuyorum ,spiralli olduğu için biraz zıplıyo biraz sallanıyo zaten uykusu geliyo okadar gerilimden onlar da yoruluyo. Bezdiğim anlarda başka odaya gidiyorum ,çok geçmiyo yanıma geliyo “Özür dilerim annem ama beni bazen çok üzüyosun ve ben senden saklanmak istiyorum 😩” dediğimde masum masum bakıyo nekadar anladığını bilmem ama şuanlık bunlarla idare ediyorum ama bunun başlangıç olduğunu hissediyorum. Nerden kafasına vurmayı gördüğünü yada tepinmeyi gördüğünü bilmiyorum yok bizde bağıran tepinen kimse . Çok fena yeni nesil. Allah sabır versin hepimize 🙏🙏 çok aminn…