Oyadlgc Merhaba, 25 günlük yeni doğan bebegım burunları tıkalı, tuzlu su yaparken gerı çıkarmadı ve yuttu zararı sakıncası veya ne yapmam gerek bılgısı olan yazabılır mı bır sey olur diye cok korkuyorum
MinikPandam_ Oyadlgc serum fizyolojik veya izotonik su verin kendi yaptığınız tuzlu su olmaz midesine iniyor o. Tuz vermiş oluyorsunuz bebeğe
sadeturkvatandasi Oyadlgc hayır vermeyin onu eczanelerde izotonik su satılıyor fiyatı gayet uygun ondan alın şırıngayla yan çevirip burnuna sıkın. Doktora sordunuz mu?
Yamacefeninannesi Oyadlgc eczaneden serum suyu alın onu kullanım 10 20 TL. Zaten birde osamn gonulal in videosunu izleyin onu izlerken yaptığınızda bir çoğu dışarı çıkıyor suyun
asrinhatasi Oyadlgc kesinlikle doktora danışın. Sizin ayarladığınız su çocuğun genzini yakabilir. Eczaneden serum şeklinde satılanları öneriyor genelde doktorlar. Tek kullanımlık olanlar ve spreyliler de iyi ama spreyliler için biraz küçük bebeğiniz.
sadeturkvatandasi Oyadlgc onların su/tuz oranı var sizin o oranı tutturmanız imkansız ayrıca saf suyla yapılıyor ve sizin evde kullandığın sofra tuzuyla yapılmıyor. Küçücük bebeğin genzini ve midesini yakarsınız doktora danışmadan iyi cesaret etmişsiniz. Takipli doktorunuz yoksa en azından sağlık ocağındaki hemşirelere sorun.
Oyadlgc asrinhatasi dr goturcem sabah ıcım rahat degıl zaten keske kalkısmasaydım cok üzgünüm belirti yok kötü sakin duruyo ama vucudu zarar gorur mu sornası bu korkuttu benı
MinikPandam_ Oyadlgc neden kendinize icat çıkarmışsınız anlamadım doğrusu. 10 15 liralık bebek için en güvenli izotonik su yerine neden evde böyle bir işe giristiniz ki. Çocuğun böbreğini yoruyorsunuz direkt mideye gitti o tuz. Bebeklere 1 yaşına kadar tuz verilmemeli biliyorsunuz ki