Kuzeymiram İzotonik serum alali bir ay olmustur , kullandim ama daha içinde var, bugun bidaha kullansam birsey olurmu bozulma falan oluyormu bilgisi olan varmi
mommybaby Kuzeymiram bi şey olmaz eğer içinde partiküller ve renk değişikliği olmamışsa kullanabilirsiniz. Güneş ışığından koruyun ama
hunilimomm Kuzeymiram serum olanlardan mi doktorumu, bitene kadar kullanabilirsiniz demişti güneş görmeyen yerde duruyorsa demişti
Noname21 Kuzeymiram bir ay uzun bir hastanede her gün değiştiriyorduk onları hatta üzerine etiket yapıştırıldık tarih
Kuzeymiram mommybaby bir sıkıntı gozukmuyor , cekmecede duruyordu , bugun sanirim biraz grip olucak gibi , burnundaki mikroplar gitsin diye kullanayim dedim
Seheyas Bende kullanıyorum 250 lik olandan hem oğkuma hem kızıma eczanedeki bayan bitene kadar kullnabilirsin dedi 15 gün oldu alalı az kaldı
Kuzeymiram Seheyas ben ara vermistim bir ay olmustur heralde , grip olucak gibi mikrop aksin diye kullanayim dedim ama kararsiz kaldim sorayim dedim biseu olurmu diye
Noname21 Kuzeymiram bildiğin serum şeklinde enjektör öle içinden çekiyorsun Bazıları kullanıyor ama dediğim gibi biz değiştiriyorduk
Okuyanbiranne Kuzeymiram ben doktoruma sormuştum hiçbir şekilde bozulmaz dedi Deniz suyu tarzı tuzlu su zaten