karelmomyy Hipp 1 numara kullanıyorum. Bazen bebeğime yaptığım mamayı bitirmiyor. İnternette yapılan mama oda sıcaklığında 1 saatte buzdolabında 24 saat saklanabilir diyor… sizce buzdolabında beklettiğim mamayı bidaha acıktığında vermelimiyim? Bilgisi olan var mı ?
paramedikanne- karelmomyy mama fiyatları almis başını gidiyor valla ben kalanı dolaba koyup sonra ısıtıp veriyorum bende hipp kullanıyorum
Linaduygu karelmomyy ya ben tadı acılaşıyor diye vermiyorum anne sütü gibi de değil ya riske atamıyorum yine de belki bilen yapan yazar
ivamu karelmomyy benim bildiğim yapılan mamayı bebek hiç ağzına sürmediyse 24 saat saklanıyor ama içtikten sonra geri kalan mamanın 1 saat içerisinde bitmesi gerekiyor
karelmomyy paramedikanne- benimde bu sebeple içim el vermiyor dökmeye ama doğru mu yapıyorum bilmiyorum
karelmomyy paramedikanne- maşallah 🧿 hipp markayı yeni kullanmaya başladım sizce kilo aldırımı nasıl?
paramedikanne- karelmomyy ben doğumdan itibaren sütüm az olduğu için meme mama şekilinde gittim ilk aylar hep 1er kiloya yakın aldı daha 7. Aydan beri kilo alımı yavaşladı o da çok hareketlenmeye başladığı için ama eskisi gibi emziremiyorum grip olmuştum sütüm aşırı azalmıştı ve anladı bıraktı sağıp ne cikarsa veriyorum biz hiç kilo kaybı yaşamadık kilo konusunda gercekten çok memnunum ama anne sütüne yakın bir mama olduğu icinde uzun süre tok tutmuyor ayni anne sütüymüş gibi hemen açılıyor birde keçi sütlüsü çıktı biraz daha pahalı ama ben onu kullanıyorum zaten bizimkide hipp i çok seviyor 😁
karelmomyy paramedikanne- ilk aylardan sonra 1 kilodan az alması gyet normal diye biliyorum . Ben gazı olduğu için almıştım belki iyi gelir diye bakalım iyi gelirse çeşitlerinide deneyebilirim 😇teşekkür ederim
1Meryem011 karelmomyy biz hastanede yatarken mamaları sabah yapıp dolaba koyuyorlardı 24saat kalabliyor ama tadı degsr mi bilemm bende evde öyle yapmak istiyorum ama ne olur ne olmaz yapamıyorum halbuki hastanede bebeğime o mamayı veriyordm
1Meryem011 karelmomyy aynn ama sen yinede dikkat et mamayı yap icerdigin biberon hepsini dökme bitirdikce dok baktın icmiyo kalanı temiz olur direk kaldir
_gulll 1 saatten fazla bekleyen mama zehirleme, ishal, kusma gibi seyler yapabilir. Buzdolabindada 1 saatten fazla bekleyemez…