mashaa Kızlar doktor atarax kullanmamı tavsiye etti. Etkisini ne zaman gösterir ?? Hemen göstersin istiyorum 😔
Balkupum2505 mashaa bende kullandim cok afedersiniz mal gibi yapiyo insani beyni uğusturuyo resmen acayip uyku ve kiloda cabası. Etkiside 45 dakka 1 saat gibi baslar
Smymn mashaa emziriyormusunuz ? Bende doktora gitmiştim ilk atarax dedi sonra pasiflora verdi .emzirdigim icin yinede cesaret edip icemedim
dilek201 Ben daha önce kullanmiştım sakinleştirici olarak siz neden kullanıyorsunuz 1 saate etki eder
mashaa dilek201 Balkupum2505 of içtikten yarm saat sonra cidden mal gibi oluyorum uyku bastırıyo beynim uyuşuyo ve ardına acayip baş ağrısı yapıyor. Üstüne hiç sakinleşmiyorum aksine uykum varken daha gergin oluyorum. Acaba dedim 4 5 gün sonramı ediyor etki 😞 (bende kaygı bozukluğu var)
mashaa Smymn yok ben emzirmiyorum. Passiflora denedim hüç etkisi olmadı. O tamamen bitkisel emzirenlerde kullanabiliyor diye biliyorum. Ama ataraxsı bilmiyorum hiç 😕
Balkupum2505 mashaa şahsi fikrim asla faydasi yok sadece beyni uyuşturuyo sürekli uyku hali oluyo. Tavsiyem iyi bir doktora gidin ben öyle yaptim paxsera kullandm 1 yıl. Çok şükür atlattim
Balkupum2505 mashaa aynen zaten sikayetinize göre en uygun ilaci verecektir doktor şahsi fikrim atarxtan uz durun cok gecmis olsun