Bkthylyvz Sen geldin bahar geldi. Sen gökkuşağınin sekizinci rengisin. Hayatin boyu mucizelere inan kizim,çünkü sen onlardan birisin. On sene sonra mucize gibi hayatimiza girdin. Bir hayaldin gözümde gercek oldun özümde adinda burdan geldi HAYAL kızım. Her adini andigimda kiymetini anliyalum seni cok seviyoruz. Cennet kuşum 🌈
Zelal04 Benim güzeller güzeli kızım iyiki geldin❤️Sen bu gurbet elde bana sabır yuvama huzur oldun🌸Her zaman yanında olacağıma söz veriyorum bitanem😘Rabbim sağlıklı uzun ömür versin inşallah bebeğim❤️Babanla seni çok çok seviyoruz🌹Hatta bazen kıskanıyorum ikinizi sonra şükrediyorum varlığınıza💓Rabbim sizi korusun inşallah🤲🌸
Familyboy Minnakelifim ben 3 yıl tedavi sonucu hiç ummadığım umudumu kestigim anda hamile olduğumu öğrenmiştim hamile kalma ihtimalim düşükken Rabbimin resmen bana en güzel hediyesi oldu annelik duygusunu bana en güzel şekilde yaşatan bebeğim Allah’ım ömrünü güzel eylesin her anın oyke değerli ki evlat bambaşka birseykis onu anne olunca anladım 🥰❤️
MeteYmen_Annesi Oğullarım 👼👼💙🧿 Kalbinizi kimsenin kirletmesine izin vermeyin. İlk önce kendinize saygı sonra başkalarına saygı duyun . Ömrünüz boyu yanınızda olamayacağım ama çok güzel gelecekler sizin olması için çabalayın siz çabaladıkça önünüze ne kadar zorluk çıkarsa aşın her daim yanınızda olduğumu bilin. Asla bir kadının kalbini incitmeyin haklıysanız bile kendinizi ifade etmek için kelemilerinizi özenle seçin . Ben öğreteceğim size siz çok güzel bir evlatsız her zaman gururla bakacağım ikinizin o inci gibi parıldayan yüzlerinize. Siz benim miladım, geleceğinde umudusunuz . Ömrünüz hep güzellikler ile dolu olsun . Ağlamayacağım 😥
first-name-momyy Minnakelifim Bal böceğim seni çok seviyorum annemmm sen benim bu hayatta başardığım en güzel şeysin bana annemin kıymetini bildirensin Keşke elimde olsa da her anını her saniyeni kaydedebilsem öyle güzelsin ki canım oğlum zaman çok hızlı akıyor ve büyüyorsun gözlerimin önünde ben ne kadar yanında olurum veya ilerde ne olur bilmiyorum bildiğim tek şey verdiğim en doğru kararsın elhamdülillah Seni bana nasip edene kurban ♥️🌍
Linaya Minnakelifim Benim güzel oğlum. Hayatın boyunca vicdan ve merhamet asla peşini bırakmasın. İnsanları sev, hayvanları sev onları koru. Haksızlığın karşısında dimdik dur. Erkek olduğun için asla böbürlenme. Kadınlara herzaman bir çiçek gibi narin davran. Ömrüm yettiğince sana sevildikçe herşeyin ne kadar da güzelleştiğini öğreteceğime söz veriyorum
Sedanindenizi Sakin cografyalarin asi cicegi , kara kizim badem gozlum , baş kaldiranim ,pamuk kalplim canimin ici… Lütfen uyu😅