25cansel Kızlar yeni yildan beklentileriniz neler ne istiyorsunuz??? Ben öncelikle sağlık mutluluk huzur istiyorum bütün Müslüman alemi için kim ne istiyorsa Allah onu versin inşallah Sonra araba istiyorum bu sene inşallah
Azraada58 25cansel evladımın saglıklı mutlu büyğmesi ve annemin zamanı gelmeden başımdan eksik etmemesini istiyorum rabbimden babamı cok erken aldı benden 5 ay oldu babam gideli 😞
25cansel Azraada58 Allah mekanını cennet eylesin hepimizin gideceği tek yer orası üzülme canım Allah sabır versin
Azraada58 25cansel öyle kuzum tabi ama erken gitmeler cok kötü rabbim kimseye genc ölümü vermesin 52 yaşındaydı babam
Ece__ 25cansel tüm ailem ve kendim için sağlıklı bir yıl olmasını istiyorum. Malum hastalıklar, salgınlar aldı başını gidiyor. Sağlık olduktan sonra gerisi gelir bir şekilde
1234___ İçimde azıcık bile yeni yıl heyecanı yok😏 ama yinede inşallah aile apartmanında çıkıp,yeni evime taşınmak istiyorum 🙏
SetenayCo 25cansel Önce sağlık Sonra bol kahkahalı, huzurlu bir ortam. Ülkemiz ve milletimiz için hayırlı bir dönüm noktası diliyorum…