Llg3 Aselnghnn mrb..avent Philips..9 aydır.su icmede de mamada da bu marka..emziklerimizde avent..gayet memnunum..
Aselnghnn Tosbikkkk emzikte kullandmda biberon lansinoh almistm cok kullnmadm ama suan ihtiyacim var uykusnda bile agzina degse ciglik atiyo istemuyo anlamdm
Aselnghnn Llg3 awentn emzigini kullaniyorum ama bibern lashion almistm mama veriyorum kizima yeni basladimda biberon almiyo suluk zaten istemiyo 8 aylik bardak yada kasik
Aselnghnn Azraada58 bnde kullaniyorum ama buzamna kadar gerek duymamistim 8 aylik kizim.bebekkn toplasan on defa faln kullanmisimdr simdide mama veriyorum.ama bibern almiyir istr
Zehradina Bende merakımı gidermis olayim bende philips avent kullaniyorum dogdugundan beri icerken cop cop ses cikariyor sizdede varmi ayni problem yoksa benim bebemmi cikariyor bu sesi😅4 ayligiz
Zehradina Arvenmomss bizde akitma olmuyor normalde ama agzinda yutmadan sütü beklettigi zaman az bisey sizma oluyor aşırıysa bilemem tabi🤷🏻♀️
Aselnghnn Beraninannesii onuda duymustum anne gogsune takin diyedigerlerine gore hiraz daha ince uclu diye sanirim kavriyolarmis
Beraninannesii Aselnghnn Emdiği zamanlar meme reddi dahi yaşamadık biz. Yumuşak uçlu birde emzik tarafı geniş yani tam anne gosgu hissi veriyor.
Cansel51 Avent kullanıyorım gerçekten güzel 4 aylık olduk biberonu emerken kafasını sağa sola çekiyor sürekli önceden bitene kadr hiç kıpırdamadan içerdi neden böyle yapıor acaba başına gelen var mı
Zehradina Cansel51 bizdede ayni durum mecvut atak haftasinda oldugumuz icin muhtemel yani boyle okumustum dikkati surekli baska yerlere veriyor normalmiş yani🫠