Pinkbery adm gece modu güzel ama başlık rengi kırmızı biraz zorladı.en azından gece modunda beyaz falan olsa daha iyi olur başlık. Onun dışında form aşırı yavaş. Zor giriş yapılıyor. Hatalar sürekli cıkıyor. Birşeylere ulaşmak oldukca zor
Palestinianbride adm Gece modu süper olmuş admin amca lâkin forum sürekli hata veriyor ağız tadıyla yorum yapamıyoruz yok bunu yapmaya yetkiniz yok yok tekrar dene...donuyor... bunlara acil et atsan:(
MiracAlpinveUmutunAnnesi Annesionuyesin dun bende bununla ilgili post acmistim muhabbet olsun diye gece modunun güzel olduğunu söyledim biri demiş siyah nesi güzel biri demiş icinde yasa bence buda çok güzel olmuş siyahta cok guzeldi ☺
Alyaninannesi_ Minnikim bildirimlere baktığın yerde profiline yani adının olduğu yere girince gece modu gündüz modu dye seçenek koymuşlar
Toprakbey adm forum da birkaç post okuduktan sonra daha açmıyor sayfa sürekli error veriyor. Bir dahaaa ertesi günü girerse girebiliyorum. Acaba tek benim mi böyle sorun oluyor başkalarında varmı ? Bu arada güncellemeden sonra oldu 👀
NekwaSultan Toprakbey heh aradığım yorum bu aynen bende de bu sorun been aha 1 hafta olcak heralde 2 günde 1ancak girebiliyorum. Bir de anasayfanin alt kisminda üst uste 2 reklam var hala @adm
elmaliturta adm başlığı açıp yorumları okuyum diyorum bunu yapmaya yetkiniz yok yazılarıyla sayfa doluyor. mesaj atıyım diyor ops ops attım mi yazdım mi okuyabildim mi hepsi karıştı.
16102018 adm başlık rengini hiç sevemedim gözüm alışamıyor siyah daha iyiydi sanki ya da koyu renk insan başlıkları okurken iyice bakmak gerekiyor gibi
Yusra34 adm O değilde bulundugum posttan cıktıgım zaman hooop başa dönüyorum. Böyle bir sorun yoktu. Baska yasayan var mı?
kubraege @adm foruma giriş yapabilmek pek mümkün olmuyor sayfanın diğer sekmeleri çalışıyor forum kısmı donuyor ,birine cevap yazicam bunu yapmaya yetkiniz Yok, bı post okuyacağım oopss yazısıyla doluyor ekran