Buse-ayaz-14 Merhaba hanımlar evim 24 derece bebeğim 9 aylık gece üstünü çok açıyor elimde 2.5 tog tulum var onu giydirsem altına ne giydirmem lazım ve örtmem lazım mı
Zeynep8181 Buse-ayaz-14 benim de evim o civarlarda.. sadece kısakollu zıbın giydiriyorum.. bişey örtmüyorum.. sabah sıcacık uyanıyor.
Gulceninannesi25 Buse-ayaz-14 zibinla giydirin bisey örtmeyin etikette kaç derecede ne ile giydireceginiz yazıyor olmalı ama yok mu
Mucem Buse-ayaz-14 ben 21 derecede 2,7 yog kullanıyorum içine sadece kısa kollu zıbın giydiriyorum çorap vs giydirmiyorum sıcacık uyanıyor. Tabi ayakları kapalı benim tulumun. Owli glowli modeli
Bayancorek Buse-ayaz-14 benimki 3.5 aylık , lcw den aldım 2.5 tog, evimde hep 24 derece, içine zıbın giydiriyorum ayağı açık diye de bir tane kalın olmayan çorap.. Üstünü örtmüyorum, sıcacık uyanıyor terlemiyor.
Gulceninannesi25 Buse-ayaz-14 evin sıcaklığını düşürün yada daha ince bir tulum alın 1 tog yada 21 22 derece benim evim bebeğim 10 ay 17 günlük 1.6 tog giydiriyorum sorun olmuyor üşümüyor da terlemiyordq