Serifevrl Kızlar bugün oğlumu özel hastaneye kontrole götürdüm 3.ayda asi yapılacağını söyledi hastane de yapılacakmış sağlık ocağında değil acaba özel diye mi yapıyorlar guvenemedim açıkçası yardımcı olur musunuz
saudadeee_ Serifevrl 3. Ayda sağlık ocağında aşı yok özel aşı olan rotavirüs aşısını yaptırdık bizde özelde
kasimonbes Serifevrl asiyi alip saglik ocaginda ucretsiz yaptirabilirsiniz. Mecburi degil asi ama baya etkisi var oksuruk ishal ates gibi hastaligi hafif atlatmasini sagliyor. Aciller gecmeyen ates olan cocuklarla dolu önerim yaptirmaniz. Bana da doktorum mutlaka yaptirib demisti dogumdan sonraki bebek muayenesinde
saudadeee_ Serifevrl eser durumunuz elveriyorsa gerekli muhakkak yaptırın rotavirüsünden yani ateşli ishal istifra hastaneye yatma durumundan koruyor bebişleri
balkaymak__ kasimonbes hayır sağlık ocağı yapmıyor ben bugün gittim biz yapmıyoruz özel hastanede yapılıyor dendi
BebekC ayda özel aşılar var. Rotavirüs ve menenjit açılarının ilk dozları yapılmıştı oğluma. 5. ayda da 2. dozları yapıldı. Biraz pahalı aşılar ama gerekli.
busraakrntas Serifevrl 4 aylığız 2. Ayda yaptırdım 777 tl ödedim rota aşısına iğneli bi aşı değil ağızdan alıyor bebişler. Sağlık ocakları da yapıyor özel aşıları hastaneye gerek yok