Ecemilay 2 aylık bebeklerinizi ne kadar süreyle uyutuyorsunuz uyku eğitimi için çok küçükler ama nasıl yapıyorsunuz merak ettim
fatmaon Ecemilay 1.5 saatte bir uyuyor yarım saat uyuyor hep emzikle beşiğinde uyutuyorum gözünü kapatınca emziği çekiyorum yarım saat sonra döngüyü atlatamadigi için uyanıyor tekrar emzik desteği veriyorum sansliysam 1 saate tamamlıyoruz 🤷
fatmaon Ecemilay yani o tablo da şöyle sabah 7 uyanış 1.5 saat sonra uyku. Uyku 1.5 saat sürüyor kalkış tekrar 1.5 saat sonra uyku yine 1.5 saat sürüyor sonraki 1.5 saat sonraki uyku 1 saat sürüyor artık son uyku. 17.30 da son uykudan kalkıyor 19.00 da uyku rutinine başlayıp 19.30 gece uykusu gecis Ecemilay
Gselenn Ecemilay Ecemilay gündüz düzenli uykusu asla yok basen 1 saat yatıyor bazen hiç bazen 2 saat ana akşam 9da yatağa koyuyorum uykuya geçmesi 10u buluyor. Ve gece uyandırmıyorum ben ne zaman uyanırsa o zaman emziriyorum 2 aylık bebeğim. O şekilde olunca gece kalkıs saatleri cogunlukla aynı oluyor
Ecemilay fatmaon benimki 1-2 saat uyuyor 1.5-2 saat uyanık kalıyo tekrar uyuyor ama gece uyumuyor çok mu uyuyor diye düşünüyorum
Ecemilay Mrt06 benimki çok mu uyuyor uyandırıp uykusunu dağıtmak istemiyorum zaten çok huysuz benim kızım
Mrt06 Ecemilay yo bence gayet normal zaten küçük olduğu için uykusu alamadımı huzursuzlanıyo kendısıne bırak
Ecemilay Mrt06 ayy çok teşekkür ederim ☺️ çok mu uyutuyorum diye düşündüm cevremdekiler sürekli uyuyor 4 saat aralıkla uyut diyo uyku eğitimi için çok küçük olduğunu düşünüyorum
Canselben Gündüzleri iki saatte bir yarım saat bir saat arası uyuyor geceleri bir kere üç saat uyuyor emiyor sonra iki saatte bir kalkıyor emiyor bende acaba fazla mı uyuyor diyorum
fatmaon Dlpozge4919 ya bildirimi alınca şaşırdım biz şu an 11 aylık olacağız keşke her şey daha iyi oldu diyebilsem gündüz uykuları uzadı ama dısler bizi mahvediyor emzigi bıraktık ben emzik olduk gece nerdeyse uyumuyoruz 😔