Rmyssss 3 aylık kızım cok ağlıyor die mama baslamak istedm Hipp marka denedim aynı şekilde kızardı buda sma denemem ısrarla içmiyo ve yüzünü mamanın değdiği yerler kabardı . Ve icirdigim kadarınıda mutlaka fazla bi sekilde cıkarıyo bunun sebebi nedir
Ecemilay Rmyssss mama alerji yapmış benim kızımda alerjik bebelac bebelac gold aptamil hep alerji yaptı şu anda golden goat yediriyorum rahatladı bitti alerjisi mamayı değiştirin
Dlshnn3 Rmyssss yapar inek sütü içeriyor by mamalar benim beneğimin de çenesi aynı ve aşırı kusması vardı süt ve süt ürünlerine alerjisi çıktı ishali ve mukuslu kakası var mı alerji maması kullanmanız gerek
barlassmoom Rmyssss aman diyeyim bütün mamalara alerjisi var oğlumun , kabarıyor kusuyordu. Bütün süt ürünleri ve yumurtaya alerjisi çıktı mutlaka doktora götürün
Emirmete Rmyssss mamadan da olabilir emziriyorsanız sizin yediğiniz bişeylerde dokunabilir bir doktorunuza söyleyin isterseniz olmadı alerjik mamalardan verir.
Rmyssss Dlshnn3 kakası mukuslu ama burun tıkanıklıgı olam bi bebek çıkartamadıgo için ben kakasındam geldigini düsünüyordum alerjik mi dersiniz
barlassmoom Rmyssss doktor test riskine girmedi zaten bariz belliydi , kakasından kusmasından kabarmasından