Nesli92 ben bu konuyu asiri derece kafaya takmistim dogum kilosu ve suan ki kilosu onemli olan yorum yapabilmrk icin doktorlarin cogu icmesin ne olucak diye gecistirip aciklma yapmiyordu en son takipli oldugumuz doktor sehir disindan geldiginde kontrole gittik ve kilosunun dogum kilosuna nazaran bir kilo fazlasi oldugu icin kalori ihtiyaci duymuyor ayina gore icmesi gereken diye bir kavram yok mamalarin arkasindaki aya gore olcek- cc miktarina bakip bebegi zorlama ac olsa zaten bir sekilde sana belli eder ictigi miktar ona yeterli geliyor demisti sonra hasta oldu kilo almasi cok yavasladi ayda 200-300 gr anca aliyordu sonra ictiginin iki katini icmeye basladi iyilestiginde o yuzden doymuyor olsa gercekten huysuzlanip aglayip bir sekilde aclik sinyali veriyorlar mamanin arkasindaki aya gore icmesi icin 4-5 saat ac olmasi gerekiyor bebegim suan 7 bucuk aylik gece uyandirmiyorum acikinxa kendisi mizildaniyor oda 5-6 saati buluyor 150-180 cc iciyor ama gunduz 120 cc cani istemezse 90 arayi uzatabilirseniz o zaman 120 i rahat icer belki daha fazlasini