ayseasln21 Hanımlar merhaba hem kendim için hemde yeğenim için güzel temiz kullanılmış bir oto koltuğu arıyoruz yatma özelliği olması iyi olur.Şimdiden teşekkür ederim
Misu ayseasln21 merhaba ben de satıyorum ihtiyaçtan dolayı chicco unico plus air 360 derece dönen kademeli yatış pozisyonu olan ve 0-36 kilo arası uygun
Ferdimom ayseasln21 İzmir’de yaşıyoruz biizim var Kraft omeganin sapasağlam isterseniz yardımcı olurum arastrin bı isterseniz
DED2 ayseasln21 benim kızımın var yoyko oto koltuk 0_36 ay bir kere tek taktik arabaya sonra arabayı satmak zorunda kaldık şuan evde kutusunda duruyor uzun sürede alamam araba eğer isterseniz verebilirim
ayseasln21 biruykusuzana ne kadar fiyat istiyorsunuz ? Özelikleri neler birde size zahmet fotoğraf istesem
Misu Çok özellikli şahane bi koltuk ben ihtiyaçtan dolayı satıyorum.. yoksa bebeğim icine oturup çok rahat uyuyordu zaten daha 9 aylığız çok yeni
ayseasln21 Ferdimom evet İzmir’de yaşıyorum fotoğraf istesem size zahmet ? Birde ne kadara düşünüyorsunuz izmirin neresi