Veyselaras Biraz saçma bir başlık oldu ama şimdi ben dolma için dolaptan Kiyma çıkardım ve kıymalı iç arttı tekrar buzluğa koysam birşey olur mu Dokmelimiyim acaba kalan içi yardımcı olursanız sevinirim
Deletedmom_123 Veyselaras dondurucudan çıktıysa bir daha dondurulmaz üstten çıkardıysanız dondurabilirsiniz israf olmasın başka şekilde değerlendirin eğer yiyemiyordanız hayvanlara verebilirsiniz
mysa2 Veyselaras dondurucudan çıkan ürün tekrar dondurulmaz canım malesef başka şekilde değerlendir istersen yine
-Ozge- Veyselaras marketten pazı alın saplarını kesip kaynar suya sokup çıkarın sarmasını sarın mükemmel oluyor hemde iç harç ziyan olmamış olur
Veyselaras Deletedmom_123 buzluktan çıkartmıştim ya ziyan olmasin dedim ama peki başka nasıl kullanabilirim o içi
Veyselaras ikiPrensesAnnesi20 çiğden yapmistim canım içine biraz su katıp mi pisirecegim 😅 pek yemek bilgim yok hep internetten bakıp yapıyorum
ikiPrensesAnnesi20 Veyselaras evt cnm içine biraz su kat direk pişir bebeğinize yedirebilirsiniz ben öyle yapıyorum
mysa2 Veyselaras ya aslında ben yemek konusunda çok tecrübeli değilim de 😀 az sa içiniz 1 bağ pazı veya lahana alın öyle pişirin üzerine sarımsaklı yoğurt yaparsınız çok güzel olur 😁
yaprak_34 Veyselaras iç dursun dolabın alt bölümünde .yarın kara lahana veya beyaz lahana sarın pazı sarın ,asma yaprağı sarın .yada su ekleyip pişirin öyle yersiniz.
Veyselaras yaprak_34 tşk ederm canım yarina kadar dolapta birşey olmaz dimi buzluktan çıkarttım sonuçta
Veyselaras ikiPrensesAnnesi20 ya ona da dolmadan yedirecektim ikisinde aynı şey zaten ama en azından biberin de tadını alsın diye ona da yaptım artık iki gün yeriz 😌
Veyselaras a-bukemm işte dondurup cozdurdim iç hazırladım da kıyma olunca tekrardan dondurmaya emin olamadım Kendim için koyarım belki de bebeğim yiyecek korktum