Tnzl 6. Ayi yeni dolan bebegim gece surekli uyaniyo her uyanmasinda meme istiyo emzigi atiyo 2 emmede uykuya daliyo gece emmesini birakan anneler veya uyku egitimi alan anneler nasil yaptiniz onerileriniz neler yardimci olursaniz sevinirim 😊
MiraveEla Tnzl benim kizimda bu sekildeydi. Gece 15 kere falan kalkip sadece emip daliyordu. Emzik kullanmayi bıraktı. Huzursuzluk. Çığlık. Ateş Birkac gun sonra diş çıkardık
Duygusss Bende burda bekliyim 😔 Benim kızım da 7 ay 22 günlük sabaha kadar deliksiz uyuyan bebek 2 aydır gece yarım saat 40 dk da bir uyanıp emmek istiyor emziği kesinlikle kabul etmiyor 😕 artık ne yapacağımı şaşırdım gündüz uykusu da yok neredeyse 😕
Duygu21 Benim kızım da aynı 8 aylık geceleri 4 kere uyanıyor emzigi atıyor meme istiyor orda uyumak istiyor ve ben ekiim 1 işbası yapcam nasıl olcak hiç bilmiyorum biboranda almıyor çok zor bi durum beni bekliyor sanki 😢
Duygu21 Yemek yiyor gün boyu ama anneyi emince sanki rahatlıyor bu gün denedim fazla vermedim huzursuzdu içince neşesi geldi çok üzülüyorum ben işteyken napcak yavrum 😢🤱