okuyor Merhaba anneler, Bebeğim ile ilk yeni yılımız olacak. Sizler ona hatıra kalacak ne gibi hazırlıklar yaptınız? Kıyafet, evde fotoğraf çekimi için konsept, hatıra bir obje ?? Aklımda birkaç şey var. Sizinkileri de merak ediyorum. Hepimize ilham olsun.
Baakpnr- okuyor çook tatlış bir kıyafet aldım kızıma , yılbaşı ağacı aldım süslücem evde bir köşede konsept hazırlayıp fotoğraf cekımı yapcaz kendımız 😍 günah falan diyenler için size şöyle bir not düşeyim . Biz yeni gelen yılın heyecanını yaşıyoruz sadece 😍💕❤️
okuyor Baakpnr- bizim minik bir yeni yıl ağacımız var. Her yıl çıkartıyoruz. Trendyolda isme özel ağaç süsleri gordum. X’in ilk yeni yılı yazdirabiliyorsunuz. Onu sipariş vermeyi düşüyorum. Ona da ömürlük bir hatıra kalır. Kıyafet konusunda hala karar veremedim. O kadar çok seçenek var ki 🥰
Deletedmom_875 Noel baba kostümü aldım ben de. Onunla fotograf çekimi yapacağız kendimize de yıl başı kazağı aldik 😊
okuyor Babasına hediye olarak el ve ayak izi olan yeni yıl kartı hazırlayacağız. Fikri Pinterestten buldum 🎄