sbasak Merhaba güzel anneler oğlum 7 ay 27 günlük aylardır gündüz uykusu berbat 7 dk uyuyor en fazla uyuduğunda sabah yediden akşam sekize kadar yarım saat uyumuş oluyor.Gündüz uykusu berbat olduğu için gece uykuları da böyle olmaya başladı.7 dakikada uyanıyor diye o uyanmadan burnuna pıt yapmaya da gidiyorum o da işe yaramıyor.Çok yoruldum emerek uyuyor normalde o kadar yoruldum ki ne önerirsiniz
Yasemin5 sbasak Bir uykusunu dışarıda yaptrmaya calışın bebek arabasında emmeden uyuyabileceğini görsün öbğr türlü evde kolay olmuyor. Yatağa koymadan bir dürtün gözünü açsn aklıma gelenler bunlar . Uyuduğu odayı değiştrn birde bakalım
Aselmiraaa sbasak benimki de öyle ama benimki gazından uyaniyormus yeni fark ettim.yine de gün içinde belki bir saat toplasan anca uyur
Aselmiraaa sbasak emerek uyuduğu için gaz oluyor midesinde benim kızım da emerek uyuyur asamadik bu durumu reflusu de var üstelik sıkıntımız ikiuee katlanıyor
sbasak Aselzumra23 uyku aralarına dikkat etmeye çalışıyorum uyanıklık süresi bitince yorulmadan uyku işareti verince uykuya götürmeye çalışıyorum ama nafile yedi ya da 13.dakikada pimi çekilmiş bomba gibi uyanıyor kesinlikle geri dönmüyor uykuya
sbasak Yasemin5 Uygun hatta belli ışıktan rahatsız oluyordur diye karartma perde de aldık mübarek sadece bizim uykumuzu getiriyor perde
sbasak Yasemin5 Ya normalde oto koltuğunda bebek arabasında vs uyuyabilen bi bebek ama mesela arabada uyuduğunda da araba durunca hemen geri uyanıyor.Gerçekten çok yoruldum gece yarım saat bir uyandı gündüz yarım saat bile uyumuyor bazen çok yorgunum hiçbir şeye yetemiyorum
Yasemin5 sbasak şu bebek spalarına götürün bir yüzsün yorulsum sıcak su iyi kasllarını gevşetir. Akşam saat 5 ten sonra uyku yapmasın en geç 6 gece uykusuna kaçta yatıyor bilmiyorum ama benim bebeğim 7 de uyuyor akşam 5 ten sonra uyutmuyorum. Dediğim gibi belki masaj sıcak su ona iyi gelebilir geç bir seans alın akşam saatine yakın. Belki yorulmuyor bilmiyorum ki. Ah bu bebişler
Yasemin5 sbasak birde uyku pozisyonunu değiştirin belki sırt üstü sevmiyor yada yüz üstü yan yatabilir. Yatağa koymadan kaç dk kucağınızda kalıyor?
sbasak Aselmiraaa Gazını çok rahat kendi çıkarır iki aylıktan beri o yüzden gazı da eliyorum galiba 🤦🏻♀️
Mrvsmt2502 sbasak uyndığında 1 saat bile sürse uykuya geri döndürür öyle öyle uzuyor uykuları. Birde hep böyle miydi sonradan mı bozuldu? Çünkü benim kızımda 8 aylık diş çıkarıyor bizimde düzen biraz şaştı
sbasak Mrvsmt2502 Uykuya geri dönmeyle ilgili en az 15 maksimum 30 dk uğraşın sonra uyumazsa günaydın deyin diyordu uyku eğitmenleri öyle yaptım her defasında ama uzamıyor bi türlü beş aylıktan beri böyle bi düzelir gibi oluyor iki gün güzel uyuyor üçüncü gün yine aynı oluyor.Bu ara bir de hasta oldu gece uykusu da sapıttı
Mrvsmt2502 sbasak eğitmenler bi şeyler satmak için öyle diyor ben bu şekilde uzattım canım bi dene bence
Hande-ege sbasak benim oğlum da 17 aylık yanıma alıp yatınca sıkıntı yok uyuyor fakat yatağında yatırınca 15 en fazla 30 dakika uyur. Uyku eğitimi de aldım sanırım oğlum uykuyu sevmiyor. Gece uykuları daha düzenli ama gündüz berbat hiç odadan çıkmıyorum nasıl olsa geri uyanacak diye
byzogretmen sbasak neden uyandığını keşfedip onu engelleyerek uyku süresini uzatabilirsiniz uyku önce rutinleri uygulabikirsiniz