alisinannesi63 Kullanan varmı faydasını gören. Doktorum yazdı ama piyasada yok ne yapaağım bilmiyorum
umayin_annesi alisinannesi63 Günde kaç kere ve ne kadar önermişti acaba bize de yazdı ama doğru dürüst kullanmadık. Sizin şikayetiniz neydi kam olarak
Elays_ alisinannesi63 muadili yok mu ben kullanmistim 6 aylikken falan faydasini gormustum, 2. Bebegim yeni dogum yaptigimdq kusuyordu ona surup seklinde ilac vermsiti onun daha da faydasini gordum
Woody alisinannesi63 once bebelac thickener deneyin derim. İlaç değil en azından. Aylarca kullanacağınız icin daha iyi bi seçenek
alisinannesi63 umayin_annesi sürekli kusuyordu reflü tanısı koydu burnundan falan geliyordu direk süt şeklinde kusuyordu. Toz halinde anne sütünü damlat şurup kıvamına gelince kaşıkla yedir dedi ama ilaç bulamıyoruz şehir dışında araştırıyoruz şimdi
Gamze40gamze Ben kullqndim cok faydasini gordum dedigin gibi 1 paket tozu annesutuyle karistirip veriyosun bende cok zor buluyordum oturdugun sehirde eczaneleri telefinla ara bazi yerlerde oliyo hala yada getiriyolar isteyince
alisinannesi63 Woody thickener da üretim durmuş. Sadece bebelac AR satılıyor. Denedim faydası oldu amamçok pahalı ilaç bulamazsam onunla devam edicem. Ama bu gaviscon 1 hafta kullanılınca geçiyormuş bebekte reflü. Komşum kullandı durdu kusmamız dedi. Cidden öyle kusmuyordu
Woody alisinannesi63 gaviscon da kesmiyor. Thickener ile ayni. Tabi sebebi önemli. Benim kizimin mide kapağı gelismemisti
ecege13 Bende mevcut kullanmıyorum dilerseniz gönderebilirim 1 paketini kullandık sadece ücretsiz gönderirim kargoyu karşılarsınız sadece