Merhaba sevgili anneler. Biraz uzun anlatacağım o yüzden kusura bakmayın🌸 6 ay 25 günlük bebeğim var aslında uyku düzeni var gibi ama yok. Şöyle 6-8 arası uyanıyor sabah her 2,5-3 saatte bir uyuyor fakar bu uykular bazen 30 dk bazen 1-1,5 saat oluyor neye göre değişiyor bilmiyorum. Ama asıl sorunumuz gece🤦♀️ 7-30-8:30 arası gece uykusuna geçmiş oluyor ama o kadar sık uyanıyor ki uyumasa daha iyi diyorum her 30-45 dk da bir. Bu arada malesef ki sallayarak uyutuyorum. Birkaç kez uyku eğitimi vermeye çalıştım kendi çapımda yatağa yatır kaldır tekniğiyle ama başarılı olamadm benim istikrarsızlığımdan olabilir tabiki. Ama geceleri saat başı ya da daha erken uyanıyor ve kendi yatağına alerjisi var gibi koyduğum an uyanıyor ya da 10 dk sonra. Yanıma yatırmak istemiyorum alışır korkusu var zaten anne yanı ha yanımda ha yatakta ama işte 🤷♀️ yani 2-3 saat gece deliksiz uyuduğumuzu bilmem ve illa meme ile sakinleşip öyle sallanmak istiyor. Biliyorum çok destekli uyuyor diyeceksiniz ama yani takatim kalmadı artık. Bu konu da yalnız mıyım bu aylarda bebişi olan annelerimiz bi dertleşebilir miyiz?🥹