Aysegulkaan Çocuğumun yumurtalıkları küçük böyle yumuşak değil daha buruşuk halde arkadasin bebeğini gördüm benim çocuktan daha küçük onunki şişkin ve büyük acaba benim çocukta sorun mu var
esguna Aysegulkaan doktor her rutin kontrolünde çocuğun her yerine bakar bir sorun olsa size söylerdi bence
Edsarr Aysegulkaan benimde erkek bebeğim var cnm bende hiç kıyas yapmadm yani bilemyrm ama rutin kontrolde doktor her muayenede kontrol edıyor bence bir sıkıntı yoktur ama yine de içinize sinmeyen bişey varsa doktora danısın bir baksın tekrardan.
Aysegulkaan livy çok önemli değil bu herkes biliyor ne dendiğini yumurtalık dediign içindeki dışına yumurtalık mi diyorsunuz
livy Aysegulkaan çok ilginç bir bakış açısı yani herkes biliyor diye öyle yazmak. Demek günlük hayatta da konusmalarinizda herkes biliyor zaten diye açık açık söyleyerek konuşuyorsunuzdur.
Aysegulkaan Senayys çünkü bunu merak ediyorum erkek bebeği olan varsa anlatsın diye nerden anlayacaksınız
Senayys Aysegulkaan kullandığın kelime için söylemiştim 🤓benim de erkek bebeğim var ama başka bebekle hiç kıyaslamadım görmedim yani normal diye diye düşünüyorum 💭 🤷♀️
Aysegulkaan Senayys bende görmemiştim ama dün gördüm şimdi altını alirken farkettim acaba sadece büyük küçük oluşu mu etkiliyor farklı birşey mi bilmiyorum