Susum 45 günlük bebeğim gündüz uyumuyor, gözler ful açık. Kızarıyor hatta uykusuzluktan ama tek derdi biz konusalim o dinlesin. Gece uykusunu da etkiliyor bu durum… Bu durumu yaşayan var mı..?
Aysemry Susum bizde 24 günlüğüz gündüzleri uyumamaya başladı akşam saatlerinde uykuya geçiyor sebebini anlayamadım göğsümde uyuyor koydugum an açıyor gözleri uyku akıyo gözlerinden ama direniyor 🥺
benkosarim Susum aç olabilir ondan uyuyamaz bir takip edin emiyoruz ya da mama yiyorsa arkasından bir 30 milim daha mama ya da süt verebilirsiniz benim kızım da öyle yapınca daha rahat uykuya geçiyordu
tazeanneeee55 Aysemry bizde de aynı şekilde. Resmen gündüz uykusu yok. Kucağımda uyursa uyuyor yerine koyar koymaz uyanıyor. Fön makinesi sesini açtığım zaman yatağında iken de uyuyor ama.
Susum Aysemry aynı şeyi yaşıyoruz. Normal olan uyuması fakat gündüz uykusu 2 saat bile değil. Gazı mı tam çıkmıyor diyorum bazen uzun uzun gaz çıkarmaya devam ediyorum denemek için. Ciktiktan sonra da aynı. Uyku sırasında birseyler çıkarmaya çalışıyor gibi ıkkk mıkkk sesleri çıkarıyor. Sonra uyanıyor. Uyutmak ne mümkün..
Susum benkosarim çok iyi emiyor aslında sütte var. Uyursa 10 dk uyuyor sonra hop gözler yine açık.. Dün artık pes dedim akşam 8e kadar uyumadi. Gece zaten bölük bölük..
Susum tazeanneeee55 en azından bir çözümü varmış ne güzel. Biz de pış pış sesi ile devam etmeye çalışıyoruz ama derin uykuya geçemiyor. Şuan bunlari yaşaması için cok küçükler ya aylar sonra olmasi gerekmiyor mu bunun😑😑
tazeanneeee55 Susum benimde içim gidiyor valla. Yenidoğmuşsun sen uyuman gerek diyorum. Uykusu oluyor ama işte sizinki gibi derin değil 😵💫
ruveydaensar Susum o zaman normal değil mi rahatsız olsa ağlar bence benim kızım gibi 😅 benimki de doğdu ilk 15 gün uyudu daha da gündüz uykusu yok öyle saatkerce durur sanki büyük insan .ama ağlar da uyuyamaz