rreeyhann
Merhabalar. 40 kilo üstüne çıkamıyorken kalori saymaya başlayınca direkt 55 kiloya çıkıp 2 yıldan fazla süre hep 55 kiloda istikrarlı ilerlemiştim 😃 İştahım aşırı az olduğu için tabi cicibebe süt ile almıştım kilo. Ama oğlum doğdu, tamamen yalnız bir anne olarak acaip bir despresyona girdim ve yine üstüme yapışan o iğrenç iştahsızlıkla kalakaldım, ama direttim korudum. Taa ki oğlum 2 yaşına girene kadar. Dişlerdi, 2 yaş sendromuydu, gezdirmek için yokuş çık, evde bütün gün koş oyna derken iyice depresyona gömülüp bütün iştahımı kaybettim ve 6 ayda hop yine düştüm 48e. Çok çok üzgünüm. Kilo almanın tek yolu yemek yemek, ama iştah olmayınca yenmiyor. Cicibebe sütle çok rahat alırsınız kilo ama onu yiyecek iştah da kalmayınca malesef olmuyor.
Ben 3 hafta kadar öncesinde zencefil turşusunu keşfettim. Tadını valla bilemeyeceğim, bir arkadaşım ve eşim ağzına alır almaz tükürdü boğazımı yaktı falan dedi ama ben çok sevdim, sürekli yiyip duruyorum. Boğazı hafif yakıyor tabi ve bu da boğazınızdan bir şey geçirmeniz gerektiği hissiyatı veriyor. Yerken tıkanınca bir parça zencefil turşusu yiyorum, sonra yemeğimi yemeye devam ediyorum, gerçekten inanılmaz bir şey. 3 haftada 2 kilo aldım, 50 kiloyum şuan 😍 Bu turşuyu da bir sporcudan duydum youtubeda, sindirimi hızlandırıp hemen mideyi boşaltıyormuş, tabi mide boşalınca acıkmış oluyorsun yani. İyi ki denemişim valla 55 kiloya kadar devam edicem yine. Hem bağışıklığı güçlendirip hazımsızlığa da iyi geliyor. İsterseniz deneyin, umarım faydasını görürsünüz.