Bsm Canlar 8 aylık bebeğim var bazı geceler çığlık atarak uyanıyor ve kesntisiz 20 dakika ağlıyor ne yaparsam yapım susmuyor basende 5 dk falan sonra yatıyor karnı falan tok altı temiz bilemedim sizce ne oluyor kuzuma 😣
Pinkbery Bsm kesin diş🙂 aynı belirtileri yaşadık. Dişleri patladı. Şurup falan vermeyin cocuga. Cıglık atarak uyanmak en büyük diş belirtisidir zaten.
havva_hira41 Bsm korkmuştur nazardıe bol bol ayetel kürsi ve baş ucuna cevşen loymanızj öneririm bendw öyle yapıyorum bi tane de kart ayetel kürsi kpyuyorum ben baş ucuna
aysqul Nazar oluyordur benim bebeğimde 8 aylık ve karnı tok altı temiz karnının agrımadıgından emin oluyorum fakat. Öylece ağlıyor okuyorum uyuyakalıyor bebeklerimiz küçük bizim nazarımız bile değiyor sürekli okuyun
Kbrarslann Aynı sorun bizdedr vardı doktora götürdüm, bişeyden korkmuş dedi atarax şurup verdi 3 gün kullandım uykusu düzene girdi şuan iyi çok şükür
Deletedmom136 Pinkbery yaa benim kızım 5.5 aylık dün gece bi anda gözleri kapalı ağladı durdu susturamadım sakinleştiremedim kabus mu gördü acaba dedim ama inşallah diştir çünkü çok huysuz değişik bi durumda 🙏🏻
Bsm havva_hira41 sürekli de okuyorum ama kendi nazarımız dahi geçtiği için haklısınız başucuna koymalıyım
Deletedmom113 Bsm nazar demişler ya 😀 cnm diş döneminin en belirgin özelliği çığlık atarak uyanma öyle bir sızlıyordu agrisinfan artik uykuda bile agliyorlar diş jeli.kullanabilirsin benim kızında o sekild3 ağlar sonra o hafta diş gelir
Bsm Deletedmom136 oy yavrum ya çocuklar kendini ifade edene kadar herhalde çok post acacaz inşallah geçsin gitsin dertleri sıkıntıları çünkü öyle bi ağlıyorlar ki el ayak bir birine giriyor
findikburun Bsm benimde kızım öyleydi ve doktora götürdüm kulaklarına baktı kulak kaşıntısı var bu uykusunda çığlık atarak uyanmasına sebep olur uyuyamaz dedi bi baktır istersen .
BurcuAnne Bsm benim kızımda 4 aylık öyleydi kayinvalidem kurandan süreler okudu yüzüne dogru kuran çarptı geçti