alyaninannesiii60 Aptamil mama kullanan annelerim biz yeni geçtik 2-4 gündür kullanıyoruz bu mamadan sonra bebeğimin kakası cıvıklaştı ve günde 2-3 kez kakalı bez alıyorum (6buçuk aylık kızım) kullananlar fikirlerini yazabilir mi
Llg3 alyaninannesiii60 iyi geceler kızım 9 aylığa yakın ve 9 aydirda bu mamayı kullanıyorum bu tarz problem hiç yasamadik..daha doğrusu mamaya dair problem hiç yaşamadık..bebekten bebeğe gorede değişebilir..geçmiş olsun.
Kleopatraaaa___ alyaninannesiii60 Bebeğim 5 aylık.. Meme+Mama gidiyoruz. Aptamil kullanıyoruz. Biz doğduğundan beri hergün kakalı bez almıyorduk zaten bazen 3..4 günde bir bazen 2 güne bir ama biraz cıvık kakası bizimde.. Bebeğim biberon tutmuyor anne sütü kaşığı ile veriyorum değiştirdim 2 gün önce mamasını Bebelac Gold aldık bakalım nasıl olacak.. Bize doktorumuz 3 ayda bir mama değiştirin dedi bunu da kendisi emmiyor ama takipte kalacam
menek16 alyaninannesiii60 4 aylıgız her türlü mamayı denedik ama uzun zamandır aptamil kullanıyoruz bi ara her gün yapardı şuan 2-3 günde bir yapıyor
Happymother- alyaninannesiii60 evet canım aptamil bende kullandım ilk 8-9 ay kadar çok gaz yaptığı için bıraktım aptamil in bağırsak çalıştırıcı özelliğimi neydi hatırlamıyorum öyle Bi ödül almış hatta o mama yanlışta söylüyor olabilirim ama ödül aldığı konuyla alakalı cıvık yapıyor pronutra özelliği işte bağırsak gelişimine katkı sağlar diye araştırmıştım ona yordum ben
alyaninannesiii60 Llg3 teşekkür ediyorum, belki bizde kullandıkça düzelir ek gıda da verdiğim için destekliyor sanırım
Kleopatraaaa___ Aysgl_clk12 Doktorumuz ek gıda gibi düşünün farklı şeylerin tadına baksın dedi 3 ayda bir değişsin dedi
Mevacanimkizim alyaninannesiii60 ben kızım yeni doğduğunda veriyordum 10 gün kuvezde kaldı hiç emmedi Aptamil kabızlık aşırı gaz yaptı ikinmaktan göbeği çıkmıştı Dr a götürdük mamayı değiştirin dedi kuvezdeyken doğum kilosundan düşmüştü 2500 kilo olana kadar evolviya kullan dedi 3 kutuda ulaştık kiloya ondan sonrasında Bebelac Gold aldım ne kabızlık ne gaz o kadar iyi geldiki kızıma şimdi 2 yaşında
alyaninannesiii60 Mevacanimkizim ilk 3 ay gaz sorunu oluyormuş bebekten bi kere bizimde öyle olmuştu kızım günlerce kaka yapamamıştı gazdan şiştmişti hep ama mamayla ilgili değildi çok şükür öyle sorunlarımız yok aptamille devam ediyoruz İnşallah biraz toparlar
edsn1 alyaninannesiii60 biz 1.aydan 21.aya kadar Aptamil kullandık doktor bir ara bana SMA YI önerdi çocuğum 3gün içinde mahvoldu kaka rengi değişti ishal oldu gaz sancısından uyuyamayıp ağlıyordu hemen aptamile döndük bir daha da değiştirmedik
edsn1 edsn1 ama mama kesinlikle bebekten bebeğe fark ediyor bebeğinize hangisi iyi geliyorsa onu kullanın ve sakın değiştirmeyin