Ayseguull Aras_2323 solgar brewers yeast diye bir vitamin hapı için çok iyi süt artırıyor diyorlar. Kullanmadım ama düşünüyorum kullanmayı. Bir de ben galactago diye bir süt artırıcı damla kullanıyorum o da iyi geliyor
Asyaveannesi04 Aras_2323 ben doğduğundan beri ebebekteki yeşil promalt içiyorum 11 ay 8 günlük hem emziriyorum hem sağıyorum 🌺
Busbus03 Aras_2323 humana ve ebebekteki yeşil promalt içecek kesinlikle 👌 2 humana 2 promalt için ilk günler aynı gün fark görürsünüz
minikcivcivim- Aras_2323 kesin çözüm su benimde bı dönem sütüm azalmıştı daha sonra günlük 2 liteden fazla su içtim ve çoğaldı birde incir hoşafi tavsiye ederim
Gamzeliiix09 Sağlık ocağındaki ebe bir karışım vermişti baya arttırmıştı sütümü isterseniz verebilirim. Ama tek başına etki etmiyor yemek yemeniz ve bol su da önemli
Gamzeliiix09 Rezene, ısırgan otu, tane kimyon, çemen otu bunlardan 50 Gr alıp karistiyorsunuz bir kapta kimyon hariç günde 2 veya 3 bardak kimyonu kaynatirken üzerinden 4 5 tane olacak şekilde atın ben bu şekilde kullandim