sb- Var mı bunu yaşayan delircem eşime burun bandı takıyorum sürekli uyandırıyorum olmuyo salona yolluyorum bi evden yollamadığım kaldı doktora gitmiyor çözümü yokmuş iğneden bile korktuğu için kendisi🤦🏼♀️
Aysunnn65 sb- Bennnn artık eşimi dürtmekten psikolojikmen kafayı yedim horlamasa bile bilinçsizce uyarıyorum 😂😂😂😂😂
mysa2 sb- Çözüm var gece yatmadan 2 saat önce su dahi içmeyecek , göbek kilo varsa biraz verecek . En kötü ihtimalle de ameliyat küçük dili tıraslıyolar
sb- Saafie Mecbur ayıracağım ben de sanırım hiçte istemiyorum 🥲 büyüdü gerçi 11aylık ama kıyamıyorum hala
Sweetmama Saafie ben de aynı dertten muzdaribim oğlum 1 yaşında ama eşimin horlMasından çocuğumu duymam diye korkuyorum ki kamera da var ama aşırı horluyor sesi bastırabilir 😑
sb- mysa2 göbek kilo hiç yok yeme içmeyi deneyeyim çok sağolun🙏🏻 dr müdahele eder diye korkudan gitmiyor
mysa2 sb- o da ilk etapta bunları der biz hatırladığım kadarıyla böyle yönlendiriyorduk. Yeme içme önemli biraz 😊 sonrasında uyku testi istiyolar ister evde ister hastanede rapora göre uyku apnesi ameliyatı oluyorsun 😀
sb- bhtsizbdvi çok sinir oluyorum yaa dösün diye iterken düşürüyordum geçen gün sinirlendi salonda uyudu😂
etikaram7 sb- ben de sürekli kafasını çeviriyorum uyanıp noldu diyor kötü rüya görüyordun aşkım nefesin kesildi ondan diyip dönüyorum arkamı. Bebeğim de memeyi hemen bırakıyor horlama sesini duyunca etrafına bakıyor tuhaf tuhaf 😂
sb- etikaram7 hahahaha çok güzel yöntemmiş😂 benim oğlum da kalkıyor babasını izliyor ikimiz oturup adama bakıyoruz boş boş😂
bhtsizbdvi sb- ben de itekliyorum gerçekten ama çocuktan sonra adamın hormonları bozulmuş daha da horluyor 🤦🤦🤦😂
sb- bhtsizbdvi hahaha geçen gün bunu düşündüm çocuktan sonra arttı mı yoksa bana mı batıyor diye bana batıyormuş ona karar kıldım😂