Dedimolabilir Kızlar kimligim kayip bulamiyorum sanirim düşürdüm heryeri aradim bulamadim. Simdi hat alicam yeni kimlik çıkarmam lazim yeni kimlige ne istiyorlar fiyat vs bana hepsini bilen soylebilirmi lutfen.
_YanakReisinAnnesii Dedimolabilir biz geçen sene 36 tl mi ne öyle bir ücret +resim vermiştik eşimin kimliği için
Labellda Dedimolabilir Annem yeni yatırdı sadece 1 tane fotoraf ve ödeme makbuzunu istediler fiyatta 37 tldi galiba ama
pogacayanakk Dedimolabilir ilk önce arayıp kimliğinizi kaybettiğini bildirin bir işlem yapıldığında başınıza bir dert açılmasın. Biyometrik fotoğraf ve bankaya para yatırılması gerekiyor
Dedimolabilir _YanakReisinAnnesii sadece resim mi acaba baska bisey yokmu. Evlenirken yeni kimlik cikardim yine oraya gidicem kayıt kuyut vardir heralde.
_YanakReisinAnnesii Dedimolabilir normal de vergi dairesi mi bir yere vs de para yatıyor galiba kuzenimden öyle hatırlıyorum az çok ama bizim gittiğimiz nüfusta hiç kasmadılar 😂 doğrulamak adına ehliyet vs birşey var mı diye sordular eşim ehliyetini çıkarıp gösterdi sonra da dediğim gibi 36 tl ücret ve resim istediler belki de askeri personel olduğundan öyle oldu bilmiyorum