Serenkrglmz Kızlar bebeğim 6 aylık 2 gündür kuru öksürüyor özellikle uykuda daha fazla öksürüyor uyuyamıyor tıkanıyor ılık su içiyorum biraz rahatlıyor sadece doğal olarak ne yapabilirim 🥹
Tatlican Serenkrglmz 6aylik ne verilebilir bende bilmiyorum .prospan srup var onu bir araştırın 6ayliklar kullanirmi bitkisel biz kizim kucukken 1cay kasigi ile baslamistik ama nekadarlikti bilmiyorum suan 5yasinda çünkü
Seher05 Serenkrglmz aymı sorun 20 aylık ama 1 haftadır grip ateş hırıltı öksürük Dün hiç uyumadı öksürmekten Bugün bende vikis vardı ayagının altına gögsüne ve sırtına sürdüm cok şükür bugün rahat uyuyor deneyin lütfen
yuhumgeliy Seher05 aa işe yarıyor mu bende deneyeyim olmadı kaçdır sallıyorum çocuk öksürmekten uyuyamıyor
Meva21 Serenkrglmz bizde en etkili zeytinyağlı sarımsak kesinlikle deneyin bide evi sürekli havalandırın hava nemlendirici bulundurun
Meva21 Serenkrglmz 5-6 diş sarımsağı ezin üstünü kapacak şekilde zeytinyağı dökün dolapta bekledin sonra ayakların altına sürün sadece yağı ama