Minikkus14 DevrimciAnne konuşan tavşan aldık konuşan unicorn felan var birkaç çeşit böyle sesli kitaplar felan ama çok çabuk sıkılıyor oyuncak alacağım şaştım kaldım biryere gidiyoruz bir oyuncağı çok seviyor alıyorum aynından iki gün oynuyor birdaha yüzüne bakmıyor
1morportakal DevrimciAnne Dansçı beatbo. 3.5 aylık kızımın bile ilgisini çekiyor sizinkinin daha da çeker bence. Bir de baby clementoni bebek robot aldık o da epey sesli ve hareket ediyor. Fisher price eğitici köpekçikten kızım biraz korktu ama sizin bebeğiniz büyükmüş hoşlanabilir o da güzel sesli
DevrimciAnne 1morportakal Eğitici köpecikten hoşlanmadı kucağına doğru koyunca ellerini havaya kaldırıyor Masalcı tırtılda aldık robottan korkuyor 🫣 ne yapacağımızı şaşırdık hiç yerinde durmuyor şimdiden yürüme derdinde oyun halısı aldığımız gibi duruyor 🤦🏻♀️
1morportakal DevrimciAnne Eğitici köpekçikten benim kızım da korktu halbuki beatbo daha korkunç bence hareket ediyor 😅 valla oyuncak konusu da çocuktan çocuğa değiştiği için insan ne tavsiye edeceğini de bilemiyorum. Kızım tam oyun halısı döneminde şu an ve çok güzel vakit geçiriyor oyun halısında sizinki de sevmemiş mesela 😄
DevrimciAnne 1morportakal yürüme arkadaşı alayım son çare 🤔 benim fındık kurtlu 🤣 çok teşekkür ederim elimizdeki oyuncaklar müzelik 🤣