[silindi] Arkadaşlar kızım 1 saattir krize girdi gazı yok çünkü gazı olsa ıkınır kızarır çok iyi biliyorum karnı tok altı temiz Allah rızası için söyleyin neden ağlar hiçbir şekilde susturamıyoruz 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Linaduygu [silindi] geyirdi osurdu deseniz bile gazı vardır bitmiyor bitmiyor bitmiyor emzirdikçe tekrarlar muhteşem bir kısır döngü. Yahut uykusuzluktan yorulmuştur yorulduğu için uykuya da zor geçer
Leyla54 [silindi] tamamen üzerini çıkarıp bi kontrol edin vücudunu rahatsız eden birşey vardır belki gaz sorunu da kesin yoktur diyemeyiz bazen daha önce dokunmayan birşey dokunup gaz yapabiliyor sütten de çocuğu etkileyebiliyor Ya da mama da yapabiliyor suyun sakinleştirici etkisi vardır yıkayabilirsiniz o da sakinleştirir
yalcinsevda_06 [silindi] masaj yapın ayaklarının altına kucağınızda gezdirin ya da elektirik süpürge sesi açın bebeklerde çok işe yarar demişti doktor bende yarıyor
BalkizimBaloglum2 2 ay 11 günlük oğlum ayni kac saattir uyutmaya çalışıyorum yok aşırı huzursuz devamli ağlıyor
berna5225 BalkizimBaloglum2 bizde de durum aynı ben sadece biz böyleyiz sanıyordum tam 2 aylığız kaç haftadır böyle sürekli gazı var ve ağlıyor uykuya geçerken heleki gece uykusuna saatlerce ağlıyo zorla geçiyor Osman kolik diye Bi adam var onun kolik sakinleştirici sesini açıyorum sabah kadar öyle uyuyoruz deneyin Bi isterseniz belki sakinler
berna5225 BalkizimBaloglum2 canım bide bacaklarını itip baş parmaklarınla poposunu serçe parmaklarınla hafif hafif arala o şekilde çıkartıyoruz biz aynı anda yap karnına baskı yaptıkça poposunu hafif aç o şekilde çıkartıyor çok
DenizSultan01 [silindi] eğer bir saat susmadan ağladıysa kolik bebek olabilir ılık bir duş kucakta hafif hafif sallanma rahatlatıyordu benim oğlumu karnını ılık tutun gaz çıkarsada bazen bağırsaklarda birikiyormuş
fa_sena_y [silindi] dün bebeğim 2 ay 11 günlüktü ve aynı durumu yaşadık tüm gün kucakta gezdirdik yatırdığımız anda dövmüşüz gibi kendini yırtıyordu atak haftasındaymış belki sizin de öyledir biz de gazı mı var diye iki kez masaj yaptık ettik ama yok gazını çıkarıyordu rahatla karnı tok altı temiz ama ağlıyordu
berna5225 BalkizimBaloglum2 ben tüm İnternettekileri denedim ama Bi arkadaşım bu yöntemi gösterdi ve sadece bu şekilde rahatlıyor ayaklarını karnına doğru ittirip bastırıp hafifçe popoyu aralıyırsunjz inşallah yapabilirsiniz ve biraz olsun rahatlar geçmiş olsun