Aselnghnn Bebegom 8 aylik biberon almiyor mama vermeye basladim ama biberon agzina degdimi ciglik atiyor istemiyor kasik biberonum var ama gece uykusunda mama vermem gerek uykusunun icinde dahi almiyor basiniza boyle bisey geln oldumi acaba
Mom0008 Aselnghnn benim oğlum 2 aylık iken sarılığı devam ediyor dire mama veriyordum sonra sadece gece vermek istedim ama asla almadı meme emiyordu genellikle sonrasında emziği zorla vermiştim zaten onuda bıraktı 2 yaşına geldi asla içmez biberonla mama yada başka bişey
Aselnghnn Mom0008 sutum biraz azaldi genelde geceleri on onbes kez kalkiyo gece pure tarzi kasik mamasi vrrince tokken uyanmiyo fazla bnde biberon mamasi aldim gunduz icti tadini denemk icin icirdm ama gece bibern agzina degsin deliriyo cocuk mamada bosuna gideck diye uzuliyorm
Mertezo Aselnghnn Aselnghnn bizimki de normal de hiç almıyor ben uyutup veriyorum çok zor oluyor, ama sizin uykuda da almıyorsa ne yapılır bilemedim🤔 ben de burada bekleyeyim belki bir şey öneren olur🙏
Mom0008 Aselnghnn bende alsın belki mamayı sevmemiştir diye mama değiştim hep çöp oldu biberon başlığı değiştirmeyi deneyin birde belki işe yarar
Aselnghnn Mertezo qyy vala bende sasirdim biberon qgzina degdimi cigligi patlatiyo yaptigim mamada cope gjdiyo yazik gunah bi ton para zaten
Aselnghnn Mom0008 ayy insallh yarar gece icse yeterli bnim icin cunki doymuyor gece cok utaniyor insallh use yararda
Mom0008 Aselnghnn bu damaklı biberon uçları var bana onu önermişlerdi emzik gibi eğer emzik kullanıyorsa onları alır
Aselnghnn Mom0008 emzik kullaniyo uykuya dalista veriyorum genlde ama o dedginiz damakli bibern olarak duymamistm yine bi arastiririm
Mom0008 Aselnghnn emzik ucu gibi damaklı olarak bakın umarım alır uc olarak alın bi saha biberon parası vermezsiniz hemde