Deletedmom_100 Kızlar kusması var 1,5 aylık günde 3 4 sefer kusmaya başladı bazen dolu dolu bazen az az kusuyor hasta değil önceden kusması çok nadirdi şimdi fazlalaştk gerek anne sütünü gerekse mamayı kusuyor
beybiliko Deletedmom_100 benim bebeğimde de aynısı var, aynı miktarda mama/süt veriyorum bazen kusuyor bazen kusmuyor, ne kadar vereceğimi şaşırdım, bilen varsa ben de öğreneyim
H_ceyhan Deletedmom_100 Midesini üşütmüş olabilir ya da fazla mi içiyor yoksa çok ictiklerinde de fazlasını kusarlar
H_ceyhan Deletedmom_100 Hani 1 buçuk aylık diyorsunuz midesi küçüktür onun sizin sütünüz yeter mama neden veriyorsunuz
Seyturak Deletedmom_100 merhabalar acaba reflü olabilir mi? Benim bebeğimde çok kusardı hala kusuyor 7 aylık azaldı tabide yinede var. Fazlasınıda kusuyor olabilir ama bu aylarda normal galiba kilo alımı vs nasıl acaba
Deletedmom_100 H_ceyhan nasıl anlayabilirimki ateşi vs yok keyfi yerinde birde kakasını az yapıyor onun hadicinde birşey yok aslında
beybiliko H_ceyhan 45 günlük şu an, süt yetmediği için mama da veriyorum, 3 kilo doğmuştu, 38. günde 4300 oldu
H_ceyhan Deletedmom_100 Mesela 60 cc veriyorsunuz diyelim 30 yada 40 verin bakalım kusacakmı tekrar. Eğer yine dolu dolu kusarsa üşütmüştür
Merryli Deletedmom_100 Benimkide 1.5 aylık aynı şekilde mama meme gidiyoruz meme vermediğim zaman 60 cc mama veriyorum önceden kusmazdı. 10 gündür içtiği tüm mamayı kusuyor. Birde her mamadan sonra çığlık çığlığa ağlıyor gazla birlikte kusuyor :( bir sonuca varırsanız bende varım