Meteninanasi Evde bugün 2 adet bu böcekten buldum çok tiksinirim böcekten nedir bu neyden gelir bilen var mı? Ben çok yakından çektim normal de nokta kadar küçücük bir böcek süpürgem bozuk 2,3 haftadır detaylı temizlik yapamıyorum ondan olur mu?
Gzdzeynep Meteninanasi bakliyatlara baharatlara bakın bir kaynağı vardır. Onu bulup çöpe atın. Ve bakliyatları da buzdolabına koyun böcekler tamamen bitene kadar. Bizim ofiste eskiden kalma tarhana varmış bu böceklerden kaynıyordu mutfağın da heryerini sardı ben bulana kadar. Herşeyi çöpe attım böcekleri temizledim ama bir hafta kadar daha gördüm gördükce dışarı attım. Sonra hiç böcek kalmadı.
3yasakadarsifirekran Meteninanasi Allah cezasını versin bu böceğin bende de vardı ama kaynağını asla bulamadım her yerden çıkıyordu baharatlarımın içine giriyordu her şeyi atmıştım. Sanırım susam böceği diye geçiyor. Bu aralar yok demekki size geldi.😀
Meteninanasi Gzdzeynep bende mutfakta buldum zaten dediğiniz gibi bakliyatlardan olabilir yarın hepsini döküp çamaşır suyuyla silicem her yeri