Küçükken çok zayiftim, ilkokuldan sonra kilo almaya başladım. Liseye geçtim baya kiloluydum kendimce. Daha sonra ünide.biraz verdim idealdi yani benim için ama ben hep yine kilo vermek istiyordum o zamanlar da heralde.gobegimden dolayı. Pabdemi başladı daha çok kilo aldım ve hiç cikmadigim sayıları gördüm. Vermeye çalıştım veremedim, hatta biraz vereyim bebeği öyle.dusunuruz diyordum veremeyince de ertelemeyelim daha dedim ve çok şükür bebeğimiz dünyaya geldi. Şimdi hamişlik öncesi kiloma az kaldı 2-3 kilo falan. Ama ondan öncesi de olduğu için vermem gereken toplam 13 kilo var diyelim. Ve ben nasıl verebilecegimi.bilmiyorum artık 🥺 diyete başlıyorum, biraz iyi gidiyor fit hissediyorum kendimi oh süper ondan sonra bir tatliya çikolataya aldaniyorum ve ipin ucunu hemen kaciriveriyorum. Emziriyorum, 15 kilo kendiliğinden gitti diyebilirim. Ama geri kalanı yapıştı üstüme sanki. Diyetlere baslayip sonra bozup sar.bastan.olmasindsn da yoruldum. Vücudumu zayıf görmek istiyorum gerçekten. Ama o azmi bulamıyorum kendimde 🥺