angelka Merhaba anneler eski tartismalari da okuyup geldim. Bebegim 3 aylik emerken ve uyurken kulak kivriliyor düzeltiyorum ama yine de sonu yok. Bandana da bere de takmaz. Bu ilerde kepcelige yol açar mi? Buna nasil bir cözüm buldunuz paylasir misiniz?
Halimea angelka kepçe kulak doğuştan gelme diye biliyorum .kullak bantları var deneyin kepçe değılse ,kepce ise tek cözüm estetık…
Tugceozcetin128 angelka ayyyy hauajaua benim kız 7 aylık sinirlendiğinde doğduğundan beri kulaklarını cekiyor ceke çeke kepçe yaptı ve her gün bandana taktiğim halde düzelmedi 😂😂😂 valla kızların saçları var da erkekler için bı çozum üretilse en kısa zamanda 😂
Ezgiyln angelka kulakları kağıt gibi maalesef kıvrılıyor benim çocuğumda da hafif var ilk zamanlar çok takıyordum kafama ama şükür ki duyuyor vs Allah’ın gücüne gider diye düşünmeye başladım. Doktorla paylaştığımda kendi rahatsız olursa ileri Dr 15 dk operasyona bakar dedi. Sizde takmayın kafanıza sağlıkları yerinde olsun. Hem kafası vs büyüdükçe şekil çok değişiyor
Seherbilgic angelka benim kızım 5 aylık bir kulağı öyle biraz kepçe ama benim de bebekken öyleymiş şuan gayet minik ve düzgün bence büyüyünce düzeliyor 🤷🏼♀️
Poyrazin_annesii Bnm oglumda oyle kepce kulak 😂 9 bcuk aylık olduk hala oyle şapjka fln takmadm saclarını uzatyrm😂
angelka Poyrazin_annesii düzelir mi kendiliginden acaba cünkü genetik diyorlar genetige inanmak istiyorum😄 düzeltmeye calisiyorum ben hep ama ins genetiktir😂😂
angelka Poyrazin_annesii düzelir mi kendiliginden acaba cünkü genetik diyorlar genetige inanmak istiyorum😄 düzeltmeye calisiyorum ben hep ama ins genetiktir😂😂
Poyrazin_annesii angelka blmıyrmkı ama bızde kepce kulak yok bu nasl oldu anlmdm😂 ama amelıyatı varmıs ılerde ısterse yaptrr
Mirosumm8895 angelka kızkardeşim yeğenime bandana takiyordu 2 aysan itibaren kulak üstünden olmadı çok şükür baba tarafından genetikti çünkü
angelka Mirosumm8895 bandana bere falan taktirmiyo oglum kafasini bile elletmez huylu cok napcam bilmiyorum genetiktir umarim yamulma olmaz😄