Melegimyus Kaç defa gündüz uykusuna yatırıyorsunuz kozlar 2 defa yatsa az geliyor gibi aksamı zor ediyor 3 olsa gece çok geç uyuyor
Loveis16 Melegimyus sabah 7.40 kalkıyor 10 da yatıyor 40 dakika uyuyor 1 de yatıyor bir de 4 te yatıyor en son 8.-8.30 arası uykuya geçiyoruz 2 uyku yapamıyorum imkansız durmuyor ama işte uykular çok kısa ondan sanırım 4 ten 8 e kadar bile çok zor oyalıyorum çok huysuz oluyor
Mcnkarsel Melegimyus biz genelde 2 uyku yapıyoruz. Dengelemek için ilk uykusunu biraz geçe çektim ben. Mesela 8 gibi kalkıyo. 11.30-12 gibi ilk uyku 4 te 2.uyku gece uykusunada 8 de yatıyo. Çok nadir 3 uyku yaptıggımızda oluyo
Azraada58 Melegimyus 7 ayda basldı uyku sorunu dedigin gibi öglen yatıyo saat 3 de kalkıyor 6 da 7 de yatıyor 9 da kalkıyor eger daha fazla uyursa 3 e cıkarsa uyuma gece 2 de uyuyo
Denizanasi92 Melegimyus bi süre öyle saçma bir şey oluyor yavaş yavaş ilk uyku saatini kaydırın 15 dk 2 gün sonraki iki gün 20 dk daha kaydırın. 2 uykuya düşmesi gerekiyor bizim de öyleydi 15/20 gün daha yemi düzene soktum kaydıra kaydıra . 7 de uyanır 10 da 1.uyku 2 buçuk 3 gibi 2.uykuyu yapar akşam 8.30 da uyur
iremnr Melegimyus canım 8 aylık bebeğin 2 uykuya düşmesi lazım. İlk uyku aralığı 3 saat 2. Uyku aralıpı 3 saat 15 dk son uyku aralığı 3.5 -4 saat arası. 4-5 güne alışır
Aslicamm Peki güzel anneler gün içinde toplam kaç saat uyuyor ben taş çatlasın 2.5 st uyutabiliyorum ki o bile çoğu zaman olmuyo. 6 aylıktan beri 2 uyku yapıyo oğlum şu an 8.5 aylık ama hala belirli saatleri yok
Denizanasi92 Aslicamm gündüz 2,5-3 saat normal zaten. Bir de aktif emekleyip tutunup kalkınca falan yorulup daha uzun uyuyor bizde 9.aya girip emeklemesi hızlanınca gündüz uykuları uzadı önceden emerek devam ederdi uykuya ama şimdi kendi 2 saat uyuyor
Aslicamm Denizanasi92 ay teşekkür ederim umarım öyle olur bizimki yeni yeni emeklemeye baslicak gibi inşallah yorulur da güzel uyur artık 😂 takipledigim uyku eğitmenleri bu ayda hep 3-3.5 st diyo ama benimki günde 2 uyku 40 dk şeklinde yapıyo genelde ama lutfeder de uzatirsa maksimum 2.5 olduğu da oluyo şükrediyorum ona 😁
Denizanasi92 Aslicamm boş ver sen o sayfaları her çocuğun kendi uyku düzeni var. Benim oğlumda asla 45 dk san uzun uyumazdı emzirirde sallarsam belki devam ederdi şükrederdim. Şimdi düzeldi dediğim gibi desteksiz 2 saat uyur. Uyku eğitimcileri her halta destekle uyuduğu için der ki uyku eğitimi almaya mecbur görsün herkes kendini
expectopatronum Melegimyus uyandıktan 2,5 saat sonra ilk uyku, ondan uyandıktan 3 saat sonra 2. uykuyu yapıyo. Son uykudan 3,5 saat sonra akşam uykusuna yatıyo. Genelde 7-8 arası oluyor akşam uykusu.
Aslicamm Denizanasi92 ay teşekkür ederim o kadar haklısınız ki heer şeye destekli uyuttugunuz için diyolar aylarca kendimi ve bebeğimi sorgulayip duydum onun çocuğu emerek uyuyo uzun uyuyo bunun çocuğu sallanarak uyuyo uzun uyuyo benimki neden uyumuyo diye ama sonra kabullenince rahatladım:)
Denizanasi92 Aslicamm evet canım hiç kasma kendin en iyisini bilirsin bende ilk 3-4 ay okuyarak araştırarak annelik yapmaya çakıştım çok zor ve yorucu her çocuk biriciktir en iyisini annesi bilir❤️